• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

21.01.2019

23:04

ISPOVEST IRENE MATEJIĆ IZ MLADENOVCA, JEDINE POZNATE SRPSKE LOTO MILIONERKE: Parama od sedmice sam kupile sve, osim sreće!

Društvo

ISPOVEST IRENE MATEJIĆ IZ MLADENOVCA, JEDINE POZNATE SRPSKE LOTO MILIONERKE: Parama od sedmice sam kupile sve, osim sreće!

Podeli vest

Dobila sam na lotou skoro dva miliona evra 2011. godine, a prošle nedelje mi je falilo samo jedan broj za onu sedmicu od šest miliona. Shvatila sam da pare ne mogu da kupe sve, a meni su donele porodične probleme, kaže Irena (43), koja se razvela pošto se obogatila

Irena Matejić (43) iz Mladenovca, jedina srpska loto milionerka koja je javno priznala da je dobila sedmicu, kaže da su joj pare donele mnogo toga, ali nisu uspele da joj kupe sreću. Pošto je 2011. godine osvojila sedmicu vrednu nešto manje od dva miliona evra, Irena se razvela, a zbog novca se posvađala sa porodicom.

Foto: Informer DN

Kad je dobila sedmicu

Ipak, ona i dalje igra loto i otkriva da joj je prošle nedelje, kada je premija od 6.050.000 evra otišla u Suboticu, nedostajao samo jedan broj da se opet obogati.

Nisam htela da se zna...

Kada sam 2011. dobila sedmicu, nisam želela da se to zna. Ali sam se toliko radovala da su me svi provalili

Volela bi da opet dobije sedmicu, jer bi tada, verovatno, ušla u Ginisovu knjigu rekorda. Milione bi u tom slučaju dala u humanitarne svrhe, crkvi i deci u Zvečanskoj.

Shvatila gde greši

U ispovesti za Informer, Irena kaže da vreme uglavnom provodi na putovanjima i da još nije potrošila sve pare od loto dobitka. Živi sa ćerkom, a radi u agenciji koja se bavi prodajom apartmana na Zlatiboru i Kopaoniku. Posle svega preživljenog, uverava nas da novac ne može da reši sve probleme u životu.

Foto: Informer DN

- Pare ne mogu da kupe sreću. Koliko god novca da dobitnik pokloni porodici i prijateljima, niko nikada nije zadovoljan onim što mu date. Jer ljudi očekuju od vas da im novcem rešite sve probleme. Ja sam i pre lotoa imala jako aktivan život, ali očigledno nisam uspela da shvatim neke stvari na vreme. Ali nikad nije kasno. Sad znam gde sam grešila - kaže Irena, koja se razvela vrlo brzo nakon što se obogatila.

Trčala po komšiluku, častila, istetovirala brojeve...

Podsećanja radi, Irena je 2011. godine izvukla sedmicu vrednu skoro dva miliona evra i radost zbog dobitka je podelila sa celom Srbijom. Ona je bukvalno trčala po komšiluku i vikala: "Dobila sam sedmicu!", a potom je u jednom kafiću u Beogradu pored svog butika organizovala veliko slavlje za prijatelje, komšije, novinare... Priča se da je čak i svoj deci koja su prolazila ulicom kupovala sladolede. Kada je naplatila dobitak, odmah je počela da živi luksuznim životom. Istetovirala je na leđima dobitnu kombinaciju, kupovala skupocene automobile, odlazila na ekskluzivna putovanja, pa se zbog toga pričalo i da je bankrotirala.

Uprkos tome što je dobila dovoljno para da se obezbedi za ceo život, ova neobična žena je nastavila da igra loto.

Foto: Informer DN

- Zamislite, prošlog utorka sam umalo ponovo dobila sedmicu. I to ovu rekordnu, od šest miliona evra. Imala sam sve iste brojeve koji su izvučeni, samo je kod mene na listiću umesto desetke bila osmica. To mi je donelo šesticu, ali ovaj put ona nije bila velika i iznosila je 85.546 dinara, jer ju je pogodilo 50 igrača. Bez obzira na to, nastaviću da popunjavam listiće i da pokušam da budem prva u istoriji srpskog lotoa koja je dobila dve "sedmice". Obećala sam da ću, ako se to bude dogodilo, sav novac od premije dati crkvi i deci bez roditelja u Zvečanskoj, a sebi neću zadržati ni dinara. Biću zadovoljna ulaskom u Ginisovu knjigu rekorda - šali se Matejićeva.

Još jedna sedmica

Volela bih da opet dobijem sedmicu, sve pare bih poklonila crkvi i Zvečanskoj, a ja bih završila u Ginisovoj knjizi rekorda

Ne eksponiram se

Ona nam je priznala i da zapravo nikada nije želela da javnost sazna da je dobila sedmicu na lotou, već je otkrivena pošto nije mogla da sakrije radost.

- Sve što se tiče te sedmice se dogodilo slučajno. Prvo dobitak, a potom i to da me otkriju, samo zato što sam se glasno radovala. Ja nikada nisam želela da cela Srbija zna da sam dobila milione na lotou. Zbog toga i sada, iako sam širokom auditorijumu poznata kao dobitnica loto sedmice, ne volim da pričam o tome. Veliki broj medija mi je tražio intervjue, ali kao što ste videli, prethodnih godina se nisam pojavljivala u javnosti i ne planiram da se eksponiram ni ubuduće - kaže na kraju razgovora Irena Matejić.

Foto: Informer DN

Privođena zbog incidenta u auto-servisu

Irena Matejić je 2016. bila uhapšena i protiv nje je podignuta prijava jer je navodno pretila da će da zapali auto-servis "Gavra" u Mladenovcu u kome je popravljala svoj automobil. Kako su tada pisali mediji, loto milionerka je kod majstora Gavre odvezla svoj džip BMW X6, koji je kupila od nagrade, ali nije bila zadovoljna popravkom, pa je odbila da plati račun. Majstor joj je zbog toga skinuo sva četiri točka sa automobila i nije želeo da ih vrati nedeljama. Zbog toga je rezignirana Irena jednog dana otišla u auto-servis, polila automobile benzinom i pretila da će ih sve zapaliti, zbog čega je i uhapšena.

NOĆNA MORA LOTO MILIONERA! Evo čega se DOBITNICI SEDMICE najviše boje kada shvate da su osvojili GLAVNI DOBITAK!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroslav moric

pre 5 godina

ako ces graiti crkve dobices sigurno.ali prije dobitka skokni do dizeldorfa.tamo danas stoluje nas trebinjski vladika grigirije popularni gliso bosanas.da da da da te okai veseli lepi zgodni mladen jevric-duric alijas vladika grigorije nas poplarni gliso.

Milenko

pre 5 godina

Zanimljiv joj je i bivsi muz. Hajde, hajde, ne budite lenji.

simona

pre 5 godina

Dr.ologhodospellwork@gmail.com će vam pomoći u bilo kojem stanju života za koje mislite da nema nade. Sa svojom crnom magijom i vuduom, bio je u mogućnosti da pomogne mnogim ljudima u ozbiljnoj situaciji za koju misle da su se utopili. Veliki ologhodo vam može pomoći u nekim situacijama kao što su: Pobedite na izborima bez straha od sumnje Sa svojom crnom magijom i vuduom, uspio je napraviti one koji su izgubili nadu da će roditi. On može učiniti da se tvoj bivši vrati tebi i da te više voli kao nikad prije Ima toliko stvari koje može da uradi uz pomoć svoje crne magije i voodoo moći, možete ga kontaktirati ako imate bilo kakav problem za koji mislite da je rešenje retko. Možete mu se obratiti sa njegovom adresom e-pošte, dr.ologhodospellwork@gmail.com ili ga možete direktno kontaktirati sa njegovim brojem 2348075180445, a možete ga i nazvati.

milan

pre 5 godina

Upravo ovako sam zamišljao jedinog poznatog dobitnika.Još više sam uveren da je sve to obična prevara naroda.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija