• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.01.2019

19:20

REPREZENTATIVKA SRBIJE PODRŽALA IVANU ŽIGIĆ! Andrea Arsović: Najoštrije osuđujem bilo kakav napad na žene!

Društvo

REPREZENTATIVKA SRBIJE PODRŽALA IVANU ŽIGIĆ! Andrea Arsović: Najoštrije osuđujem bilo kakav napad na žene!

Podeli vest

Reprezentativka Srbije Andrea Arsović najoptrije je osudila verbalni napad Sergeja Trifunovića na novinarku "Srpskog telegrafa" Ivanu Žigić

- Najoštrije osuđujem bilo kakav oblik napada na žene.  Žao mi je da cujem koliko naše sugrađanke trpe razna maltretiranja od pojedinaca, od psihičkog, fizičkog, verbalnog ponižavanja, vređanja i omalovažavanja - rekla je ona i dodala:

- Svedoci smo da je svakodnevno u medijima, elektronskim, štampanim, pa i na društvenim mrežama sve više zastupljeno pshičko nasilje nad ženama. Kao sportista drago mi je da mogu da dam svoj glas podrške svim ženama,  da osudim verbalne uvrede kojima su izložene, i da im poručim da nisu same, timski duh pobeđuje u borbama koje nekad izgledaju nepobedivo - zaključila je Andrea Arsović.

STOP SERGEJEVOM DIVLJANJU! POTPIŠITE PETICIJU i osudite SKANDALOZNE UVREDE lidera Đilasovog Saveza za Srbiju na račun novinarki!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija