• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

01.02.2019

14:29

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NOVI SNIMAK VRŠNJAČKOG NASILJA U SUBOTICI! Dečak druga ŠUTNUO U GLAVU IZ ČISTA MIRA, ostali mirno posmatali!

Društvo

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NOVI SNIMAK VRŠNJAČKOG NASILJA U SUBOTICI! Dečak druga ŠUTNUO U GLAVU IZ ČISTA MIRA, ostali mirno posmatali!

Podeli vest

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja potresao je Srbiju Tinejdžer koji nogom zadaje udarac vršnjaku u glavu, dok ostali sve to nemo posmatraju i razgovaraju, snimljen je u centru Subotice, a snimak je ubrzo podeljen na društvenim mrežama

Incident se odigrao u parku kod Katedrale Svete Terezije Avilske, a zbog ovog vršnjačkog nasilja, pretpostavlja se, među maloletnicima, policija je pokrenula i istragu.

Na snimku se jasno da vidi da žrtva mirno sedi na klupi i da ga je nekoliko tinejdžera opkolilo. Jedan, kome se jasno vidi lik, šutira snažno dečaka u lice.

(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) "RAT" UČENIKA SE NASTAVLJA! Novi SKANDAL u Domu u Kraljevu! Napadnut AUTOR SNIMKA na kom se vidi VRŠNJAČKO NASILJE!

Dečak koji je dobio udarac i dalje mirno sedi, samo je posle udarca spustio glavu, dok mu se drugi obraća na mađarskom jeziku i šeta. Ostali u društvu, najmanje njih šestoro, sve mirno posmatraju, a jedan od njih snima nasilje.

Momak koji je brutalno šutnuo vršnjaka govori na mađarskom jeziku:

- Ajde, pričaj, šta se desilo, što ne govoriš! Poslaću te u bolnicu iz koje nećeš izaći! Ajde, otvori se sada, reci šta je bilo - viče nasilnik sa snimka.

Snimak traje minut i 24 sekundi, a među okupljenom decom oko napadnutog dečaka ima i devojčica. Prema nezvaničnim informacijama napadu je prethodila rasprava zbog devojke.

JEZIVO! SRPSKI ĐACI PRAVE UMRLICE SVOJIM DRUGARIMA! Novi vid vršnjačkog nasilja u školama, deca PRESTRAVLJENA!

U policiji su rekli da su odmah reagovali i da je u toku identifikacija svih učesnika incidenta. Nadležni preduzimaju neophodne radnje i kažu da će reagovati u skladu sa ovlašćenjima.

- Istraga je još u toku. Čim budemo imali više informacija daćemo saopštenje - kažu u policiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
petronije

pre 5 godina

krajnje je vreme da se roditelji kaznama dozovu pameti

Lazni Bot

pre 5 godina

Pa sta je ovde problem,svaki dan ovo se desava nasilje na nacionalnim televizijama u rijalitima,niko se ne kaznjava cak sta vise plasticna gospodja iz REM-a kaze da nema potrebe da se ukinu rijaliti onda uzivajte gospodo u realnoj decijoj krvi.

Vojvoda

pre 5 godina

A kad ste nasiljem otimali glasove, palili Skupstinu, unistavali drzavnu imovinu, sekli tenkove i topove, izbacivali ljude sa posla i formirali "krizne stabove" po firmama, onda je sve bilo dobro, demokratski , je l'? A sto se rijalitija tice, kad vam je Djilas doneo "Velikog brata", onda je bio "vizionar". Koliki ste licemeri, nije ni cudo sto jedni druge ne mozete u oci da pogledate.

Lazni Bot

pre 5 godina

Ti si se odmah postavio da si za vlast a ove tenkove secene i za paljenje se obrati zutim lopovima,postoje ljudi koji nisu ni za vlast ni opoziciju nego razmisljaju svojom glavom ali ti to ne mozes da razumes jer tvojom glavom i zivotom drugi upravljaju ali valjda ces i ti uvideti da je drustvo u haosu bilo pod zutim a i sad pod ovim tvojim.

Vla

pre 5 godina

Ne mogu verovati da si toliko ogranicen u razmisljanju, kakve veze ima rialiti sa decom na ulici, kaznjavati sve redom, to je vaspitna Mera, zatvor

Pedro

pre 5 godina

To bi trebalo udarati, da se istera ta sila iz guzice.

Laza Lazarevic

pre 5 godina

Pa sta malo ga udario,na televizijam se svaki dan biji jos jace i nikom nista,da su gledali rijalitije jace bi ga udarali ionako u ovoj drzavi nikog nista ne zanima sem da dzepove napune do vrha pa makar i preko leseva

Šiki

pre 5 godina

Opet naša bolest da neke pojave nazivamo pogrešnim imenom. To nije vršnjačko nasilje već nasilje. Ti napasnici će sutra biti dileri droge, siledžije,ubice....

Avram

pre 5 godina

Robija,za nasilnike,ali prava,teska,u samicu,pa neka tamo sutira zid

Realan

pre 5 godina

Neka se tuku, i mi smo se tukli, samo to medijski nije bilo propraceno.Nekad se samo placala kazna za narusavanje javnog reda i mira.A sada svaka tuca sto je i normalna bila u tim godinama predstavljena kao najveci problem.Ko postuje sebe i razmislja svojom glavom mora se bar jednom u zivoru potuci,E, ro sada smeta vladajucoj nomenklaturi.

Goran

pre 5 godina

najgore je sto se nista posebno nece desiti.Prebacice ovog nasilnika u drugu skolu i tamo ce opet sto da radi.Niko vise i ne pominje sta se na kraju desilo sa onim nasilnikom iz djackog doma?verovatno se ne pise jer mu se nsta posebno nije ni desilo.na ovim zaonima bi trebalo ozbiljno poraditi jer ovakve sociopate jos od detinjstva znaju da nece biti drasticno sankcionisani.

Vesnaki

pre 5 godina

Da je moje dete šutnuo samo bi grob mogao da ga sakrije. Toliko.

Realan

pre 5 godina

Nauci dete da se brani,ili ce cekati amere i eu da mu rese problem.

Pedro

pre 5 godina

Ti me nekako potsećaš na roditelje ovog nasilnika, ja ih tako nekako zamišljam. Oprosti, ali tako zvučiš.

Milenko

pre 5 godina

Treba kazniti i roditelje i ovakvu decu.. Roditelje nivcano a decu u popravni dom drustveno koristan rad da ciste grad bilo sta.. Omladina nam je sve gora i ludja nazalost.. A kad drzava nema zdravu i normalnu omladinu nema ni nje tj drzave

Toliko

pre 5 godina

Nedao bog da je ovo neko uradio mom detetu i da mi ono kaže ili da vidim ovako javno...smrvio bih malog nasilnika već sutradan,kao i njegovog oca,koji ga je ovako vaspitavao.

zvezdan

pre 5 godina

Ali bi mu ja polomio tu nogu da je udario moje dete ....santo bi dok je živ jebo ga tata koji ga vaspitao ...

Aleksandar

pre 5 godina

Jakog li mangupa sa 10 iza sebe i udara dete koje sedi sa rukama u dzepovima! Retard!! E kad njega neko posle ovoga rastavi od batina nek se zali tati i mami koji su ga "vaspitali".

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija