• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. T.

02.02.2019

08:34

(FOTO) DRAMA KOD BUJANOVCA! Policajci u poslednji čas spasli devojku koja je htela da SKOČI SA STENE!

Društvo

(FOTO) DRAMA KOD BUJANOVCA! Policajci u poslednji čas spasli devojku koja je htela da SKOČI SA STENE!

Podeli vest

Policajci Nagip Salihu i Jeton Redžepi, zaposleni u policijskoj stanici u Preševu, sprečili su devojku iz okoline Bujanovca da izvrši samoubistvo.

Sve se dogodilo u nedelju na Svetog Savu, a uobičejeni nedeljni odlazak na prepodnevnu  kafu pretvorio se akciju spasavanja dvadesetogodišnje devojke iz okoline Bujanovca.

Dok su policajci sedeli u kafiću utrčao je čovek i sav usplahiren rekao kako je sreo devojku u veoma lošem stanju koja je krenula da se penje ka steni u selu Oraovica -kaže redžepi i dodaje:

Foto: S. T.

- Jedan meštanin nam je prijavio da u blizine svoje kuće primetio devojku kako se uplakana popela na brdo Kacapup sa leve strane u prvcu Oraovačkih jezera u blizini sela Oraovica. Rekao nam je da ne zna šta namerava ali da je veoma uznemirena. Iako smo bili van službe kolega i ja smo seli u automobil i krenuli ka brdu - opisuje hrabri policajac. 

- Uočili smo da se na kamenoj steni, visine oko 50 metara nalazi uplakana devojka. U međuvremenu nam se pridružio jedan meštanin i zajedno smo se popeli do nje. Kolega je razgovarao sa njom a ja i taj čovek smo joj se polako prikrali, uhvatili je za ruke i uspeli da je pomerimo sa stene - seća se Redžepi.

Foto: S. T.

Jeton i Salihu rade u polciji u Preševu od 2002. godine od momenta kada je formirana multietnička policija.

- Smatram da svaki policajac mora odmah da reaguje bez obzira da li je na službenom zadatku ili ne. Naš prioritet je da pomognemo svakome  kome je pomoć potrebna, i to je bilo presudno da izaberemo ovaj posao - dodaje Redžepi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija