• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2019

14:41

AMSS IZDAO VAŽNO OBAVEŠTENJE: Evo hoće li vozačima stvarno trebati CEO DAN da registruju kola?!

Društvo

AMSS IZDAO VAŽNO OBAVEŠTENJE: Evo hoće li vozačima stvarno trebati CEO DAN da registruju kola?!

Podeli vest

Auto-moto savez Srbije (AMS S) obavestio je danas sve svoje članove i ostale vozače u Srbiji da će na svim tehničkim pregledima AMS S-a biti omogućena prodaja polisa kao i do sada, i odbacio kao netačne napise u pojedinim medijima da će vozačima biti navodno potreban "slobodan dan" da bi registrovali svoje vozilo.

"Naprotiv, trebaće kao i do sada 30-ak minuta da završe kompletnu registraciju vozila na svim tehničkim pregledima AMS S-a", ističe se u saopštenju AMS S-a.

OTKRIVENA VELIKA PREVARA S POLOVNIM "DIZELAŠIMA"! Umesto na otpadu u Nemačkoj, ZAVRŠAVAJU NA BALKANU!


Kako se navodi, tehnički pregledi se ne mogu voditi isključivo ekonomskim interesom, jer je njihov osnovni cilj da je ispravno vozilo u saobraćaju, a "konkurentnost koja je više nego izražena u ovoj oblasti (preko 1.200 registrovanih tehničkih pregleda), doprineće nižoj ceni i boljoj usluzi na tehničkom pregledu".

SAOBRAĆAJNE I VOZAČKE DOZVOLE USKORO I ELEKTRONSKIM PUTEM! Velika promena stiže DO KRAJA GODINE!



AMS S dodaje da razume poslovnu odluku "određenih kolega da ubuduće neće prodavati polise osiguranja", ali istovremeno izražava ubeđenje da će "takvom odlukom postati apsolutno nekonkurentni i da će takva odluka, ako je uopšte bude, biti kratkoročna".

"Takođe, apelujemo na medije da ne prenose stavove pojedinih kolega kao generalne i jedinstvene, naprotiv to su stavovi nekolicine tehničkih pregleda, a nadamo se da će mediji koji su objavljivali ovakve tekstove, obavestiti javnost o tome od kada i koji tehnički pregledi ''neće izdavati polise osiguranja'', i tako dati korisnu informaciju vozačima u Srbiji da na tim mestima nije moguće produžiti kompletnu registraciju, kako ne bi gubili vreme posećujući ih, umesto da se stvara neosnovana nervoza kod vozača", kaže se u saopštenju AMS S-a.

NOVE KAMERE U BEOGRADU! Prepoznavaće lice vozača, snimaće brzinu, prekoračenje brzine, žutu traku... Nalaziće se na OVIM lokacijama!

 

ŽESTOK POTRES NA TRŽIŠTU POLOVNIH AUTOMOBILA! Nemci sklanjaju dizelaše sa ulica, GOMILA ĆE IH STIĆI U SRBIJU PO NEČUVENIM CENAMA! Ali, ima jedna velika ZAMKA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 5 godina

Tačno tako, mediji treba da obaveste vozače koje firme za tehnički pregled treba zaobilaziti jer su nezajažljivi i ucenjuju. Kako ih nije sramota, malo im je 350 dinara (da se podsetimo, minimalna SATNICA je 155 dinara) provizije za 2 minuta popunjavanja polise osiguranja. Čist bezobrazluk koji treba javno žigosati i najuriti iz posla takve firme.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija