• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.02.2019

13:25

DRŽAVA DAJE 30 MILIONA DINARA ZA KUPOVINU KUĆA: Ako ispunjavate SLEDEĆE USLOVE, možete da konkurišete

Društvo

DRŽAVA DAJE 30 MILIONA DINARA ZA KUPOVINU KUĆA: Ako ispunjavate SLEDEĆE USLOVE, možete da konkurišete

Podeli vest

Supružnicima i vanbračnim parovima Vojvodina je ponudila 30 miliona dinara za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom

Za dodelu tih sredstava je Zavod za ravnopravnost polova raspisao javni konkurs, a cilj je unapređenje ekonomskog položaja žena kroz vlašništvo nad nekretninama, razvoj seoskih sredina i bolji natalitet i demografija a bračni i vanbračni partneri za ovaj pokrajinski novac mogu konkurisati do 15. aprila. 

Najveći iznos za koji se može konkurisati je milion dinara, a prijavu mogu podneti supružnici čija bračna zajednica traje najmanje godinu dana i vanbračni partneri sa trajnijom zajednicom života, uz uslov da su sa teritorije Vojvodine.

Pravo učešća imaju supružnici i partneri od kojih je bar jedan u radnom odnosu, a jedan od njih mora biti mlađi od 40 godina. Uslov je da nisu vlasnici ni suvlasnici bilo kakve nepokretnosti i da nisu u srodstvu sa prodavcem nekretnine. A uslovi su i da nisu pravosnažno osuđivani i da ne duguju za poreze i doprinose.

POSAO - PLATA 1900 EVRA! Ova zemlja traži radnike iz Srbije, osigurani smeštaj i hrana, a potreban je JEDAN USLOV

 

OPREZ! Ukoliko OVO kupujete kod Kineza ili na pijaci... Završićete kod lekara, NIKO NEĆE MOĆI DA VAM POMOGNE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 5 godina

Ravnopravnost polova... jedni rintaju ceo život da nešto steknu a onda se desi "racnopravnost" pa se oni drugima poklanja

brka

pre 5 godina

Koja ce budala zivei u pustim Vojvodjanskim selima gde je stalo vreme pre 100 god. Zdravstvo nikako monotonija depresija .Kada budete prestali da ulazete u Beograd onda ce mozda ljudi razmisljati .dobro poznajem vojvodjanska sela tuga i beda .

Dejan

pre 5 godina

Ideja je ok...samo uslovi su diskrimitorski, kao prvo šta su građani ostatka Srbije građani drugog reda ...a drugo jel mi od 40 do 50 godina smo nepotrebni i za nas nikakada nema ni jedan posticaj !!! Još sramnije je to što to radi društvo za rodnu ravnopravnost !!! Pa de je ta ravnopravnost !!!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija