• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.02.2019

08:07

IPAK OBRATITE PAŽNJU! Prohodnost puteva dobra, ali ujutru i uveče moguća sumaglica!

Društvo

IPAK OBRATITE PAŽNJU! Prohodnost puteva dobra, ali ujutru i uveče moguća sumaglica!

Podeli vest

Prohodnost puteva je jutros dobra, a intezitet saobraćaja slabiji, ali se pojačanje na prilazima većih gradova očekuje već sa prvim popodnevnim satima

 

Dan će biti sunčan uz toplije vreme što će doneti dobru prohodnost puteva, suve kolovoze i lakše uslove vožnje.

U jutarnjim i večernjim satima moguća je pojava magle ili sumaglica koja za sada usporava saobraćaj samo na putevima odručja Palića i Kraljeva, ima je ponegde i u planinskim predelima, dok je u nižim područjima prisutna samo slaba sumaglica koja za sada bitnije ne utiče na odvijanje saobraćaja, saopštio je AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema poslednjim informacijma Uprave granične Policije na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija