• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

11.02.2019

13:33

NE SME DA ZNA DA JOJ JE RUKA OTKINUTA! Vozač Hitne pomoći otkrio nepoznate detalje nesreće: Deu od smrti spasilo SAMO JEDNO!

Društvo

NE SME DA ZNA DA JOJ JE RUKA OTKINUTA! Vozač Hitne pomoći otkrio nepoznate detalje nesreće: Deu od smrti spasilo SAMO JEDNO!

Podeli vest

Vozač Hitne pomoći Dušan Vranešević koji je vozi pacijenta na dijalizu bio je prvi koji je prišao voditeljki Dei Đurđević koja je u četvrtak rano ujuturu doživela saobraćajnu nezgodu u blizini bolnice Dragiša Mišović

Dušan je kaže svestan šta je učinio za voditeljku.

- Njoj je ruka bila otkinuta u blizini ramena i začudo, ta rana nije krvarila. Njoj se organizam bukvalno smrzao. To znam jer sam u ruci već pripremio kaiš s pantalona da joj podvežem ranu, ali nije bilo potrebe za tim. Da je njoj krv iz te rane tekla kao što bi trebalo, ona bi za kratko vreme iskrvarila - objasnio je Dušan.

On je odmah o toj povredi obavestio kolege, koji su bili na putu do njih.

- Neki od prisutnih su prilazili devojci u nameri da je nose u bolnicu "Dragiša Mišović". Nisam im dozvolio da joj priđu, objašnjavajući da ne smeju da je pomeraju. S druge strane, vikali su na mene da je ja vozim, a ja nisam imao uslova za to. I ono najbitnije, sve sam upozorio da devojka ne sme da sazna da joj je ruka otkinuta, bar ne u tom trenutku - priča sagovornik.

On je istakao i da se Dea žalila na bolove u ruci koju je pokušavala da pomeri.

- Primetio sam da je pokušavala da je pomeri, ne znajući da je nema. Pomerio se taj ostatak pri ramenu. Govorio sam joj da je ruka tu i da je povređena. Sve vreme sam s koleginicom pokušavao da joj skrenemo pažnju da ne vidi otkinutu ruku - priča Vranešević.

PROŠLO JE KRITIČNIH 72 SATA! Mladen Mijatović otkrio kako se Dea sada oseća!

 

(FOTO) ONA JE PRVA POMOGLA DEI! Marija za Informer o košmarnom jutru: DEA JE VRIŠTALA OD BOLA, DOZIVALA JE MLADENA I MAJKU! Nisam je pustila da vidi svoju otkinutu ruku!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Drama

pre 5 godina

Ne dramite više. Zašto se vraćate u prošlost? Negirate ono što ste pisali. Nikada nije bilo rečeno, a sada kao mogla je da izgubi život. Pa, u stoj situaciji mogli su, ne daj Bože, i drugi, koji su se tu našli da izgube život. Pišite kako je sada, a ne " da podsetimo". Šta i koga da podsetite? Svaki dan o ovome pišete, po - teksta i izmišljate neke nove detalje, koji su kao, mogli da se dogode. Vi novinari? Ni blizu.

Ljube

pre 5 godina

Baš se pitam da li bi tako komentarisao da je u pitanju neko tvoj bližnji? Da li je moguće da toliko mrzite ljude koji rade na Pink TV da bi slavili i njihovu smrt? Karma je čudo, moli se Bogu deset puta na dan da tebe ne zadesi takva nesreća

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija