• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. C. - J. M.

12.02.2019

19:04

SATANISTI POBILI KUČIĆE U MONSTRUOZNOM RITUALU! Jezivi sektaški pir šokirao Srbiju!

Društvo

SATANISTI POBILI KUČIĆE U MONSTRUOZNOM RITUALU! Jezivi sektaški pir šokirao Srbiju!

Podeli vest

Sektaši prošlog petka pod nadvožnjakom u Železniku ostavili tri mrtva šteneta ispod znaka satanističkog pentagrama. Ovaj slučaj tesno je povezan sa ritualnim ubijanjem psa obrenovačke sekte "Kefo zote" krajem decembra, kažu stručnjaci

Novi jezivi satanistički pir šokirao je Srbiju! Tri mrtva šteneta pronađena su ispod satanističkog pentagrama u beogradskom naselju Železnik, samo mesec i po dana pošto su pripadnici sekte "Kefo zote" u Obrenovcu u monstruoznom ritualu krvoločno ubili psa!

Foto: Informer

Stručnjaci smatraju da su ova dva događaja tesno povezana i da je pitanje dana kada će satanisti sa ubijanja životinja preći na ljude. 

Pentagram na zidu

Ispuštena krv?!

Na licu mesta nije bilo krvi, što znači da je ona negde drugde ispuštena ili je iskorišćena za neki obred
Pavle Bihali, pokret "Levijatan"

Stravičan incident ispod nadvožnjaka u Ulici Svete Milutinovića u beogradskom naselju Železnik najverovatnije se dogodio u noći između četvrtka i petka prošle nedelje, a otkrili su ga članovi pokreta "Levijatan" juče rano ujutru. Predsednik pokreta "Levijatan" Pavle Bihali kaže da ono što su zatekli jasno ukazuje da je u pitanju satanistički ritual.

- Zatekli smo jeziv prizor. Tela tri mrtva šteneta bila su precizno poređana ispod znaka pentagrama. Prvo smo proverili da se kučići nisu možda smrzli, ali su bili "naslagani" u tako preciznom nizu ispod sektaškog znaka da je bilo jasno da se radi o ritualnom ubistvu. Na licu mesta nije bilo krvi, što znači da je ona negde drugde ispuštena ili je iskorišćena za neki obred. Da sve bude gore, na deset metara odatle zatekli smo jednu ciradu, najlon, ispod koje se nalazila životinjska koža sa dlakom. Ubeđeni smo da je neka životinja odrana i da je to ostavljeno tu. Zbog svega toga smo odmah pozvali policiju, koja je došla u rekordnom roku, a kada se završi istraga, biće jasno šta su ti monstrumi radili jadnim životinjama - rekao je Bihali.

Foto: Informer

 

Članica "Kefo zote"
htela da žrtvuje bebu

Članica sekte "Kefo zote" Katarina P. (24) tri dana pre nego što je uhapšena zbog ubistva psa želela je da žrtvuje bebu.
- Provereno znam da je tri dana pre hapšenja ona od prijatelja tražila da pričuva jednu bebu. Na sreću, nije je dobila i bukvalno smo za dlaku spasili dete od žrtvovanja. Ovo vam pokazuje da su oni jako opasni i koliko daleko su spremni da idu - kaže nam Pavle Bihali.

Naš sagovornik sumnja da je ovaj događaj povezan sa onim iz Obrenovca od decembra prošle godine.

- Ovo nije slučajno i sam pentagram kao i žrtvovanje jasno govori da se radi o satanističkoj sekti. U našoj zemlji satanisti u 99,9 odsto slučajeva žrtvuju životinje. Međutim, nisu to tamo neki psi, već živa bića, i svako ko tako hladnokrvno ubije štene, isto bi uradio i sa detetom ili čovekom. Nemam dokaze da tvrdim da je ovaj incident povezan sa onim u Obrenovcu, kada su pripadnici sekte "Kefo zote" ubili psa, sve to snimili i objavili na društvenim mrežama, ali kratak razmak između dva događaja, blizina Železnika i Obrenovca i način na koji su oba rituala obavljena ukazuju na zapanjujuće sličnosti - objašnjava Bihali.

Ugroženi i ljudi

Sektolog Slađan Mijaljević potvrdio je za Informer da je u Železniku izveden klasičan satanistički obred i da se tome mora stati u kraj, pre nego što sektaši sa životinja pređu na ljude.

Sektolog Slađan Mijaljević

Pitanje je dana kada će satanisti sa ubijanja životinja preći na ljude

- Ovo je zastrašujuće i nalik je onom događaju iz Obrenovca, gde su takođe na jeziv način žrtvovali kuče pod mantrom "kefo zote". Ovo što se desilo u Železniku sa mrtvim štencima, ali i iscrtanim pentagramom na stubu, jasan je pokazatelj da je i to uradila sekta - objašnjava Mijaljević i upozorava da nakon životinja satanisti počinju da žrtvuju i ljude:

- U satanističkim knjigama jasno stoji pravilo da je obavezno žrtvovati i ubijati sve male i velike životinje. A onda kada dođu do određenog nivoa i kada "zasluže" nešto više, članovi satanističkih sekti počinju da žrtvuju i ljude. Ovo nije naivna situacija, a mi smo i ranije upozoravali da će se ovako nešto sve češće događati. Zato nadležni organi moraju da reaguju.
 

Komšiluk u strahu od sektaša

Novinari Informera juče su posetili mesto na kome su žrtvovani nesrećni psi. U blizini tog nadvožnjaka gotovo niko ne živi, a i oni koji su se tu zatekli iz straha tvrde da ništa nisu ni videli ni čuli. Jedna starija žena nam je ipak rekla da tu često dolaze neki mlađi ljudi.
- Nisam bila budna kada se sve to dešavalo. Međutim, moram da kažem da se tu ispod nadvožnjaka često motaju neki mladi ljudi, ali ne znam šta rade, a i iskreno strah me je da izlazim da proveravam - ispričala nam je ova starica.

 

STRAVIČNA TAJNA! Klanje psa gledalo 60 ljudi, a iza ove sekte se krije organizacija kojoj pripada 30 HILJADA SRBA!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija