• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

12.02.2019

22:29

PRVE REČI ŽENE KOJA SE SUDARILA SA DEOM: Ne izlazi, udariće te! - A onda... OTKINUTA RUKA! Svi su bili van sebe!

Društvo

PRVE REČI ŽENE KOJA SE SUDARILA SA DEOM: Ne izlazi, udariće te! - A onda... OTKINUTA RUKA! Svi su bili van sebe!

Podeli vest

A. T. (33), devojka koja je bila za volanom automobila sa kojim se sudarila voditeljka TV Pinka Dea Đurđević (28), nakon čega je na nju naleteo autobus i otkinuo joj ruku, navodno je ispričala posle nesreće da je upozoravala voditeljku da ne izlazi iz kola jer je klizavo i opasno

Podsetimo, stravična saobraćajna nesreća u kojoj je mlada voditeljka teško povređena desila se 7. februara na Dedinju, ispred bolnice "Dr Dragiša Mišović". Do nesreće je došlo u šest sati ujutru, na uglu ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića, kada su se najpre lakše sudarile A. T., koja je upravljala "opel vektrom", i Dea, koja je vozila "pežo".

Foto: Informer DN

Nakon toga, Dea je izašla iz automobila i stala na trotoar kako bi videla štetu i javila kolegama da će kasniti na posao. Tada je na nju naleteo autobus, pribio je uz betonsku ogradu, vukao je nekoliko metara i otkinuo joj ruku.

Foto: Printscreen YouTube/porodicnilekar, Pink.rs, TvPink Printscreen

DEI SPASENA RUKA! Voditeljka TV Pink odlično se oporavlja nakon jezivog udesa

 

Prema rečima Marije Dimitrijević, laboratorijskog tehničara, koja je među prvima pritekla povređenoj Dei u pomoć, A. T. je, kao i svi ostali, bila vidno šokirana posle udesa.

- Stajala je na trotoaru. Tražila sam joj vodu za povređenu devojku da joj bar malo nakvasim usta, da joj bar malo olakšam. Ona mi je rekla da ima sok. Objasnila sam joj da mi treba čista voda, potom je ona otišla da kupi, verovatno, jer mi je nakon kraćeg vremena donela flašicu vode. I ona je bila van sebe, šetala je trotoarom. A i scena devojke bez ruke u svesnom stanju dovoljno je jeziva da svakog blokira i onemogući ga da reaguje normalno. U jednom trenutku naglas je dobacila: "Govorila sam joj da ne izlazi iz kola, da će je nešto udariti, jer je klizavo i opasno. Upozoravala sam je da pazi, ali, eto, da me je bar poslušala... - prepričala je hrabra Marija i dodala:

- Svi su bili van sebe. Nikome nije bilo svejedno da vidi otkinut deo tela - objašnjava ona.

Nakon nesreće Dea Đurđević je kolima Hitne pomoći prevezena na VMA, gde su lekari posle petočasovne operacije uspeli da joj zašiju ruku. Njen oporavak sada teče u najboljem redu.

- Dea je hrabra i psihički jaka. I bolje od očekivanog podnosi postoperativni period. Ruka je u dobrom stanju, cirkulacija je uspostavljena i oporavak ide u dobrom smeru - kaže izvor.

DA SE NAJEŽIŠ! Evo šta je jutros Dea Đurđević UZ OSMEH PORUČILA SA INTENZIVNE NEGE!

(FOTO) MOJA DEA, MOJ HEROJ! Mladen Mijatović objavio sliku sa voditeljkom i poslao poruku nakon KRITIČNIH TRENUTAKA!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JaPaja

pre 5 godina

Toliko konfuzan tekst da te Bog sacuva. Ko kome je rekao ko je izlazio ko je stajao na trotoaru. Nista od ovoga nije jasno.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija