• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.02.2019

23:59

DO GRLA U KORUPCIJI: Direktorka Vinče podnela ostavku!

Društvo

DO GRLA U KORUPCIJI: Direktorka Vinče podnela ostavku!

Podeli vest

Direktorka Instituta za nuklearne nauke "Vinča" Milica Marčeta Kaninski, podnela je ostavku na tu funkciju, a ostavku je sastavila i poslala svim članovima Upravnog odbora ovog instituta

Taj potez bio očekivan, budući da je njen nevenčani suprug S.K., koji takođe radi u Institutu uhapšen zbog trgovine uticajem.

Inače, UO Instituta je zakazao za 22. februar sednicu za razrešenje Marčete Kaninski i imenovanje vršioca dužnosti direktora.

Otkako je postavljena na to mesto, Marčeta Kaninski je podigla plate svom mužu, njegovom bratu i sestri, ali i potrošila milione na luksuzne automobile, stilski nameštaj i "reklamni materijal", piše list i dodaje da je zahvaljujući uzbunjivačima, otkriveno je da je direktorka svom suprugu podigla platu za 100.000 dinara i namestila mu mesečno primanje od 270.000, što je izazvalo nezadovoljstvo zaposlenih, piše "Blic".

UHAPŠEN DIREKTOR Centra operative Instituta za nuklearne nauke "Vinča"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 5 godina

Kakva ostavka, pravo u zatvor. Kada se već sve zna šta je radila ! ! ! ! !

SS

pre 5 godina

Može im se ko ih kontroliše,hapsi i kažnjava.Kadija ih tuži,kadija im sudi.Zato omladina gospodo političari beži iz Srbije,jer takvih primera ima da im se nezna broja.Kad bude neko visio zbog takvih stvari možda se nešto i promeni u ovoj Srbiji gde " gazde "poslodavci,političari imaju svu vlast,privilegiju,bogatstvo,raj,izobilje,koje pametna omladina ne može da trpi gospodo pa odlaze iz Srbije.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17