• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/večernje novosti

17.02.2019

17:35

ŠABANOVA ĆERKA OTPUTOVALA PO OČEVO TELO: Mihajlo Šaulič otpratio sestru Sanelu, sa mužem odletela u Nemačku!

Društvo

ŠABANOVA ĆERKA OTPUTOVALA PO OČEVO TELO: Mihajlo Šaulič otpratio sestru Sanelu, sa mužem odletela u Nemačku!

Podeli vest

Mihajlo Šaulić i Sanela zaputili su se na aerodrom odakle će Šabanova ćerka sa suprugom otputovati u Nemačku. Prema najnovijim podacima Šaban će biti sahranjen u Aleji velikana na Novom groblju

Ispred kuće žalosti na Dedinju od jutros se okupljaju kolege i prijatelji koji su stigli kako bi porodici tragično nastradalog kralja narodne muzike Šabana Šaulića izjavili saučešće. 

Šabanova deca, sin Mihajlo i ćerka Sanela su napustila kuću i krenuli ka aerodromu odakle će se Šaulićeva ćerka sa suprugom Zoranom - Batom Mirkovićem zaputiti u Nemačku gde će preuzeti posmrtne ostatke svog oca. 

Šaban Šaulić nastradao je jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Nesreća se dogodila u gradu Bilefeldu, u severozapadnom delu Nemačke, a Šaban je tamo imao nastup.

 

(VIDEO) JOŠ SE BORE ZA ŠABANOVE PRIJATELJE... Oni su POSLEDNJI VIDELI Šaulića živog, bili su veseli, a onda su krenuli na KOBNI PUT!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija