• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

18.02.2019

19:22

PIJANI NEMAC ODGOVORAN ZA POGIBIJU ŠABANA ŠAULIĆA OPTUŽEN ZA DVOSTRUKO UBISTVO?!

Društvo

PIJANI NEMAC ODGOVORAN ZA POGIBIJU ŠABANA ŠAULIĆA OPTUŽEN ZA DVOSTRUKO UBISTVO?!

Podeli vest

Pevač Šaban Šaulić u nedelju, 17. februara, preminuo je nakon saobraćajne nesreće u Nemačkoj, a protiv nemačkog državljanina koji je učestvovao u udesu podneta prijava za ubistvo dve osobe

Šaban Šaulić je u saobraćajnoj nesreći poginuo u Nemačkoj, vraćajući se sa svog poslednjeg nastupa. Automobil u kom se vozio udario je drugi auto, kojim je upravljao nemački državljanin, koji je bio pod dejstvom alkohola, a tamošnja policija saopštila je danas da je preminuo i Mirsad Kerić (43), vozač automobila u kojem je život juče izgubio Šaban.

- Protiv vozača koji je vozio automobil koji se zakucao u onaj u kojem je bio Šaulić podneta je službena krivična prijava - istakao je izvor upućen u zvaničnu istragu, pa dodao:

- Tereti se za ubistvo jer su preminule dve osobe. Državni tužilac je preuzeo slučaj.

Podsetimo, Šaban je helikopterom je dopremljen do bolnice. Porodica je pričala sa doktorkom koja ga je reanimirala, a imao je maskimalni tretman kada je medicinska pomoć u pitanju. To je jedna od najboljih bolnica u ovom delu Nemačke u koju je prebačen. Ta srčana aorta je bila smrtonosna i reanimacija je trajala dva i po sata. Nažalost nije preživeo.

Tužilaštvo u Nemačkoj naložilo je obdukciju tela Šabana Šaulića u četvrtak, o čemu je obavešteno naše Minstarstvo spoljnih poslova.

Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a tačan datum sahrane će biti naknadno objavljen.

ŠABAN HELIKOPTEROM PREBAČEN U BOLNICU, REANIMIRALI GA DVA SATA: Ovako su izgledali poslednji trenuci pokojnog kralja narodne muzike!

 

(VIDEO) JEZIVA ISPOVEST ŠAULIĆEVOG KUMA: Sekli su auto da izvuku Šabana! Ja sam PAO U NESVEST OD BOLA, bilo je STRAŠNO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17