• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/srbijadanas.com

19.02.2019

20:34

SAHRANIĆE GA U NEMAČKOJ?! Sin objavio: U dubokoj boli javljamo svima, naš dragi tata...

Društvo

SAHRANIĆE GA U NEMAČKOJ?! Sin objavio: U dubokoj boli javljamo svima, naš dragi tata...

Podeli vest

Porodica Šabanovog prijatelja, klavijaturiste Mirsada Kerića, oglasila se zvanično povodom smrti muzičara i sa velikom boli javila da je posle teške borbe preminuo

Mirsad je upravljao kolima u trenutku kada je pijani Nemac udario u njih, a u stravičnoj nesreći pored njega, život je izgubio i najveći folk pevač Šaban Šaulić.

 

 

- U dubokoj boli javljamo svima, da je naš dragi tata Mirsad Kerić, posle borbe za život preminuo juče 18.02.2019 u 23:00 sata u klinici u Bielefeldu. Objavićemo narednih dana kada će biti sahrana u Ofenbahu. Porodica Kerić - pisalo je na profilu Denisa Kerića, Mirsadovog sina.

Foto: Facebook printscreen

ŠABANOVA ĆERKA U SUZAMA: Ne sahranjujte tatu TOG DANA! Samo to NE! NAJTUŽNIJI MOMENAT TRAGEDIJE - POTRESNO!

 

ŠABAN JE PRE TRI MESECA SASTAVIO TESTAMENT! Evo kome je ostavio VIŠE OD 2 MILIONA EVRA! Kralj kao da je PREDOSETIO SMRT!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora vukasinovic

pre 5 godina

pa gde drugo vec tu gde mu je supruga deca porodica.otac mu bese u komi ali na nagovor sabana dosao da odradi tzgu i poginuo.pri tom vozio neispravan automobil bez kratkih svetala sto mu je saban prigovorio a odgovor bese vozicemo pod dugim.to nije iz moje glave vec iz glave prezivivelog treceg putnika koji je sedeo pozadi a njega ubio njegov sintesajzner direkt u glavu.

Ma sta kazes

pre 5 godina

Zoro, šta nam se ti to sve napriča? Šta si ti u stvari htela sa ovim nekomentarom?

Baksuz

pre 5 godina

Dva miliona Eurica. A otishao na jos jednu tezgu. Nekima nikad dosta para.

KORISNIK

pre 5 godina

NAUČITE PRAVOPIS , ZNAK ČUDJENJA SE PIŠE OBRNUTO , KAD VIDIM NEPISMEN NASLOV OSTALO I NE ČITAM .

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija