• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

22.02.2019

13:36

(FOTO) TRI LEGENDE! Od ove fotografije sa Šabanove komemoracije SVE PRISUTNE PROŠLA JE JEZA!

Društvo

(FOTO) TRI LEGENDE! Od ove fotografije sa Šabanove komemoracije SVE PRISUTNE PROŠLA JE JEZA!

Podeli vest

Tokom komemoracije Šabanu Šauliću na video-bimu prikazani su i značajni delovi njegovog života. Trenuci posvećeni porodici i prijateljima nešto je što je nemerljivo

Dok su se ređale slike Šabana sa prijateljima, čuo se njegov glas i reči koje je ranije posvetio baš njima.

(UŽIVO FOTO/VIDEO) SRBIJA SE OPRAŠTA OD KRALJA NARODNE MUZIKE: Suze i jecaji na komemoraciji u Skupštini grada, Ceca klonula tokom potresnog govora Zorice Brunclik!

- I u poslu, i u privatnom životu, a kod mene je to nekako uvek bilo pomešano, prijatelji su imali važnu ulogu. Bez njih verovatno ne bi bilo ni mnogo mojih pesama. Neke su napisali prijatelji, druge sam posvetio prijateljima, treće sam pisao za prijatelje... Mnogi od njih više nisu sa nama, ali trag koji su ostavili u mom životu, ostaće uz mene dok postojim a njihova dela živeće večno - govorio je nekada Šaban.

(FOTO) STIGLA GA TUGA! Ivica Dačić se RASPLAKAO NA KOMEMORACIJI SVOM PRIJATELJU ŠABANU ŠAULIĆU!

Međutim kada se ova slika pojavila, sve je prošla jeza.

Na njoj možemo videti Šabana Bajramovića, Ljubišu Stojanovića Luisa i Šabana Šaulića. Sva trojica su ostavili neizbrisiv trag u našoj muzici, i nažalost, svi su napustili ovaj svet.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anheles

pre 5 godina

Svako će jednog dana otići na onaj svet.Ni pevačke zvezde nisu izuzete od toga.Nema tu ničeg jezivog.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija