• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija danas/Informer.rs

22.02.2019

14:12

(FOTO) OVAKO SE KARLEUŠA OPROSTILA OD ŠABANA: "Pre 25 godina... Moj prvi nastup i eto baš - sa Šabanom"

Društvo

(FOTO) OVAKO SE KARLEUŠA OPROSTILA OD ŠABANA: "Pre 25 godina... Moj prvi nastup i eto baš - sa Šabanom"

Podeli vest

Čitav region danas se oprašta od kralja narodne muzike Šabana Šaulića, koji je život izgubio u saobraćajnoj nesreći 17. februara. Iako je najveći broj pripadnika estrade došao u Skupštinu grada Beograda na komemoraciju, a potom i na Novo groblje gde će sahrana biti održana, oni koji nisu bili u mogućnosti da prisustvuju, svoj poslednji pozdrav uputili su putem društvenih mreža

Jelena Karleuša nije se pojavila na groblju, ali je zato na Instagramu podelila svoju tugu za Šaulićem, sa kojim je imala svoj prvi javni nastup. 

(UŽIVO/FOTO I VIDEO) SRBIJA SE OPRAŠTA OD KRALJA NARODNE MUZIKE: Sahrana Šabana Šaulića u 15 časova, u Aleji velikana

 

- Pre 25 godina... Moj prvi nastup i eto baš - sa Šabanom. Vršac, gradski hotel. Imala sam 15 godina, Šaban je pitao moju majku da me pusti da idem sa njim. Još nisam zvanično počela da pevam niti sam bilo šta snimila. Slika je nastala u bekstejdžu, Šaban me ubeđuje da ne treba da se plašim kad izađem na binu. Poslednji pozdrav prijatelju i večna slava... - napisala je Karleuša uz njihovu zajedničku fotografiju.

Šaban Šaulić nastradao je 17. februara u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, vozeći se ka aerodromu posle nastupa. Na današnjoj komemoraciji u Skupštini grada okupio se veliki broj Šabanovih kolega, obožavalaca i poštovalaca da odaju poslednju poštu muzičkom velikanu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija