• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.02.2019

15:58

(VIDEO) POSLE OVOG SNIMKA SKUPŠTINOM SU SE PROLOMILI JECAJI! Slike iz Šabanovog života slomile sve na komemoraciji

Društvo

(VIDEO) POSLE OVOG SNIMKA SKUPŠTINOM SU SE PROLOMILI JECAJI! Slike iz Šabanovog života slomile sve na komemoraciji

Podeli vest

U toku govora Šabanovog menadžera Gorana Jovanovića emitovan je video na kojem su sažeti momenti iz života kralja narodne muzike, a koji su njegovim prijateljima bili i više nego bolni za gledanje

Na njemu su slike koje su nastale još na samom početku Šabanove karijere, pa sve do danas.

A ovim rečima se Goran oprostio od Šaulića:

- Nema više našeg Šabana! Ova rečenica koja se poput oblaka bola nadvila nad Balkan te tužne nedelje ujutru, dragi moj prijatelju, i dalje zvuči kao košmar iz kog ćemo se svakog trenutka probuditi jer kako ti možeš uopšte otići.

- Kako kad su tvoje pesme besmrtne? Svima onima koji su ikad čuli za tebe, voleli, patili, veselili se i tugovali uz tvoj glas, prazninu nikad neće moći popuniti. Pre svega prazninu tvoje Gordane koju si toliko voleo, tvoje dece, unuka, kumova. Njima ostaje ponos što će moći da kažu da su potomci jednog velikog Šabana Šaulića.

- Ostaje ljubav koju si im darivao nesebično, nemetljivo, onako kako si samo ti mogao. I ostaju pesme, pesme koje niko neće sa toliko duše otpevati. Želim da verujem da tamo negde sediš sa zabačenim štapom i pevušiš najlepše melodije. Zbog svega ovoga ja odbijam da ti kažem "Zbogom" pre nego što ti kažem "Hvala" A sada, veličino, vreme je da se i ti malo odmoriš. Kralj muzike je sišao sa scene, legenda će živeti večno - rekao je on i zaplakao dok je cela sala aplaudirala u suzama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija