• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

28.02.2019

16:55

DEA ĐURĐEVIĆ UPRAVO OPERISANA?! Lekari otkrili šta još čeka voditeljku Pinka!

Društvo

DEA ĐURĐEVIĆ UPRAVO OPERISANA?! Lekari otkrili šta još čeka voditeljku Pinka!

Podeli vest

Kako saznaje Srbija danas, njeno stanje je bilo teško zbog nesreće u kojoj je autobus bukvalno otkinuo ruku

Voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku", Dea Đurđević je danas u 12h operisana. Deu je operisao profesor doktor Marko Bumbaširević, javlja Srbija danas.

Doktor je stigao u jutarnjim časovima na VMA, a pre nekoliko dana je sve dogovoreno. 

Foto: Printscreen YouTube/porodicnilekar, Pink.rs, TvPink Printscreen

Kako izvor navodi, rađena je reintervencija koja je prošla uspešno. Uz nju je tim lekara i stručnjaka, a ona se svakim danom oseća sve bolje. Izolovana je od sveta, pa informacije spolja ne mogu da utiču na njeno psihičko stanje, a i zaštićena je od infekcija. Lekarski tim planira još jednu hiriršku intervenciju, gde će Dei boto sanirana povreda kuka. 

Jedna od najlepših voditeljki sa malih ekrana, nalazi se na intezivnoj nezi od 7. febuara 2019. godine od kada je doživela tešku saobraćajku nesreću.

Ostaje nam da sačekamo da se Dea oporavi i željno isčekujemo njen povratak na male ekrane.

KONZILIJUM DONEO ODLUKU! Dea i dalje ostaje na intenzivnoj, a evo šta je GLAVNI RAZLOG!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija