• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. G.

05.03.2019

15:17

(FOTO) ŠABAC NA NOGAMA POSLE INCIDENTA SA STAFORDOM! Komunalna policija traži veće kazne za neodgovorne vlasnike opasnih pasa!

Društvo

(FOTO) ŠABAC NA NOGAMA POSLE INCIDENTA SA STAFORDOM! Komunalna policija traži veće kazne za neodgovorne vlasnike opasnih pasa!

Podeli vest

Povodom incidenta koji se u nedelju dogodio u Šapcu, kada je vlasnički pas rase staford, bez povoca i korpe trčao po gradskom Trgu i ugožavao bezbednost prolaznika i posetilaca, Odeljenje komunalne policije uputilo je apel svim vlasnicima pasa

Oni podsećaju na gradsku odluku o držanju domaćih životnja i obaveze vlasnika prilikom izvođenja pasa u javnost. Komunalnoj policiji u Šapcu prijavljeno je u nedelju popodne da vlasnički pas rase staford bez nadzora trči po Trgu, na kojem je u to vreme bilo dosta posetilaca, najviše roditelja sa malom decom.

- Po izlasku nismo zatekli psa ali smo preko gradskih nadzornih kamera i terenskim radom uspeli da pronađemo vlasnika. Njemu će biti uručen prekršajni nalog u iznosu od 5.000 dinara zbog vođenja psa bez korpe i puštanje da slobodno šeta bez povoca po Trgu - kaže Aleksandar Mićić, šef područne organizacione jedinice Komunalne policije.

Foto: S. G.

On je apelovao na sve vlasnike pasa, da iz bezbednosnih razloga, prilikom izvođenja ljubimaca u šetnju obavezno stave korpu, povodac i ponesu potvrdu o vakcinaciji i čipu njihovog ljubimca.

HOROR! PAS JUTROS NAPAO I KRVNIČKI IZUJEDAO DVE ŽENE U PANČEVU! Majka vlasnika PODLEGLA POVREDAMA, zaovi se BORE ZA ŽIVOT!

Dodao je da će Odeljenje komunalne policije u Gradskoj upravi grada Šapca pokrenuti inacijativu da se kazna za ovakve prekršaje poveća, jer je sve više vlasnika pasa, koji uprkos sankcijama, i
dalje ne poštuju propise i time ugrožavaju bezbednost sugrađana, naročito dece koja se igraju na trgu.

Foto: S. G.

Podsetimo, na incident je ukazala majka devojčice koja je pala dok je vozila rolere kada je staford potrčao prema njoj.

- Sela sam na klupicu i u sekundi vidim kako staford juri prema mom detetu, ona od straha pada sa rolera, on prolazi pored nje, kako bi ščepao od nekog dečaka loptu. Vlasnik psa i njegovi drugovi nisu psu mogli nekoliko minuta da isčupaju loptu iz usta. Naravno, za sve to vreme dečak je istraumiran i plače, a moja ćerka preplašena. Kada su konačno njih trojica savladali psa i stavili mu
povodac, sklonili su ga. Pozvala sam komunalnu policiju -
navodi uplašeno žena i pita:

- Šta bi bilo da je dohvatio neko dete umesto lopte, kako bi ga odvojili od deteta, kada su jedva od lopte?

NOVI NAPAD STAFORDA U ŠAPCU! Videla sam kako pas juri ka mojoj ćerkici, ona je od straha PALA SA ROLERA, TRI MLADIĆA NISU MOGLA DA GA SAVLADAJU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kera

pre 5 godina

Sve sto treba je da sprovodite zakone .. koji postoje .. primate platu za to .. a boli vas uvo .. Ako necete vi da radite .. hoce albanci .. mislite o tome ..

Saradžogla

pre 5 godina

Ако хоћеш да уживаш у лепоти и доброти пса набави хаскија!Ја имам Вујадина од шест година и Вукицу од три године старости.Лепших џукаца нема у целој Србији и два села више.

Dragoslav Pajić

pre 5 godina

Živim u Šapcu, ul.Pop Lukina 49 to je zajedničko dvorište bez kapije na ulazu, komšija na sredini dvorišta drži dva staforda jednog izmedju garaže i kuće a drugi je u kući. Inače njegovo ime je Marko Cvetković i osudjivan je za posedovanje ili prodaju narkotika. Ja imam dve kćeri 9 i 15 godina koje prolaze pored njihove kuće kad god idu ili dolaze kući, kako da se zaštitim. Pitao sam jesu li bar vakcinisali protiv besnila ali gleda u mene tj.kroz mene i ne govori ništa. Ima 38 godina. Imam snimke kako se igra sa jednim na dvorištu odvezan bez kanapa, korpe i sl. Drugi je u kuci i nikad ih ne sastavlja zajedno, šeta ih svakodnevno po ulici ,naravno jednog po jednog. Ako mi date mail ja ću vam poslati slike i snimak ovoga što sam naveo. Molio bih Vas da mi pomognete kako da sprečim da se psi ne otrgnu njegovoj kontroli i naprave slično zlo. Znači osudjivan, narkotici, dva psa, jedan napolju jedan u kući. 38 godina nezaposlen i ne mari kad mu se kaže skloni te pse kad moja deca prolaze kroz zajedničko dvorište. Ja bih želeo da mi komunalna policija dostavi moja prava kako bih slučaj prijavio veterinarskoj ili nekoj drugoj instituciji.hvala

Zoran

pre 5 godina

Žena je krvavim rukama davala hranu psu? Odakle ljudima takve genijalne ideje? Kao i učestala pojava da klinci bacaju kamenje u dvorišta i tako draže pse. Roditelji nasmejani, čisto im milo, što im se deca lepo zabavljaju. I posle čudno što psi reže na decu. U kojem veku ćemo početi da se ponašamo vaspitano? Ili za nas ne važi ni jedno normalno ponašanje. Zar mora baš u svemu da smo najgori?

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija