• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.03.2019

19:08

STRUKOVNO UDRUŽENJE POLICIJE "DR RUDOLF ARČIBALD RAJS":Policijski sindikat Srbije kreće glasno da "zveči u prazno"!

Društvo

STRUKOVNO UDRUŽENJE POLICIJE "DR RUDOLF ARČIBALD RAJS":Policijski sindikat Srbije kreće glasno da "zveči u prazno"!

Podeli vest

Кažu da “prazno bure jače zveči”, stara narodna. I danas ponovo po ko zna koji put, Policijski sindikat Srbije, koji sada zvanično nije više reprezentativni policijski sindikat jer su se iz njega masovno isčlanili ljudi i verovatno razumeli na šta je usmerena njihova “borba”, kreće glasno da “zveči u prazno”, navodi se u saopštenju Strukovnog udruženja policije "Dr Rudolf Arčibald Rajs"

Opet čujemo kako su oni “pravi” sindikat, kako se oni bore za prava policajaca… koja prava? Osim kalendara za Novu godinu (i to ne uvek) policajci od njih nista videli nisu.

Videli su samo to da su se njihove vođe bahatile svojim vozilima, prostorijama u centru Beograda, basnoslovnim računima u kafanama, ali i ono sto svakako niko od njih nije potpisao na pristupnici – bavljenje politikom.

Uvek iste priče i floskule bez ičega konkretnog, bez konkretnih predloga za policajce. Samo za sebe i svoje pozicije.

Potcenjuju policijske službenike pošto su odavno iz uniforme izašli, više nas i ne poznaju, ne znaju kako “dišemo”. Jedini koga spominju i s kim setaju i podrzavaju se, je Novica Antic, bivši pripadnik Vojske Srbije, s kojim se udružuju i gađaju nekim saopštenjima i politikantskim izjavama.

Ne zanimaju nas, gospodo, ni saopštenja, ni lažna obećanja, ni glasnogovornici koji sponzorišu na društvenim mrežama u kojima “pljujete” nekoga. Zanimaju nas konkretne stvari.

Zato, vrlo konkretno, ne zanimaju nas vaše prazne priče. Pokazali ste se i dokazali. Policajci nisu naivni. Znamo dobro koje “prazno bure zveči!”


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Draško

pre 5 godina

Ovaj sindikat je sada više politička stranka nego sindikat.

Tresimesi1

pre 5 godina

Ukoliko se broj članova smanjio i ne čini više celinu,a za to postoje činjenice,sve je jasno.

Marko Lučić

pre 5 godina

Prosto se pitam koga ovaj sindikat predstavlja.

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

U policiju i vojsku je u zadnje vreme dosta ulagano, mislim da ni jedni ni drugi nemaju prava na ovakve zalbe!

ina

pre 5 godina

Jedino kada budu radili u korist svojih clanova mogu da budu reprezentativni!

mrav

pre 5 godina

Na sa policija je na stabilnim nogama i dosta se ulaze u nju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija