• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.03.2019

18:32

TREĆI FORUM MLADIH LIDERA: Moguće je u Srbiji biti mlad i uspešan!

Društvo

TREĆI FORUM MLADIH LIDERA: Moguće je u Srbiji biti mlad i uspešan!

Podeli vest

Studentski parlament Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo i ove godine će po treći put, organizovati “Forum mladih lidera” i to 30. marta 2019. godine od 9-17 časova.

Studentski parlament Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo i ove godine će po treći put, organizovati “Forum mladih lidera” i to 30. marta 2019. godine od 9-17 časova.

Forum će okupiti veliki broj mladih ljudi, prvenstveno studenata društveno-humanističkih nauka i učenika  završnih godina srednjih škola, sa ciljem da se kod njih poveća preduzetnički duh.

Foto: PEP

 

Mladi i uspešni lideri iz različitih oblasti će sa učesnicima Foruma podeliti svoja iskustva, sa krajnjim ciljem da se učesnici, nakon sticanja formalnog obazovanja, i sami pokrenu na uspeh. Učesnici Foruma će imati prilike da zajedno sa predavačima pronađu odgovore na mnogobrojna pitanja koja zaokupljuju njihovu pažnju i koja će im pomoći na putu ličnog napretka.

Generalni poktrovitelj ovog projekta je Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, a pored mnogobrojnih partnera, projekat su podržali Ministarstvo omladine i sporta i Ministarstvo privrede. Kotizacije za učešće se neće naplaćivati, ali je neophodno prijaviti se.

Foto: PEP

 

Svim učesnicima će biti obezbeđeno posluženje, paket dobrodošlice i sertifikat o učešću na Forumu. Za sam kraj Foruma planirana je i nagradna igra u kojoj će najsrećniji učesnici dobiti više od 40 vrednih nagrada koje su obezbedili naši sponzori.

Prijave su dostupne na ovom linku.

LJUDI POPUT VAS SU ONI KOJI MENJAJU SVET: Preko 200 studenata i srednjoškolaca na Forumu mladih lidera!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija