• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

14.03.2019

08:05

VUČIĆ SA PREDSTAVNICIMA KONZORCIJUMA BEHTEL- ENKA! Američko-turska kompanija zainteresovana za izgradnju puteva u Srbiji!

Društvo

VUČIĆ SA PREDSTAVNICIMA KONZORCIJUMA BEHTEL- ENKA! Američko-turska kompanija zainteresovana za izgradnju puteva u Srbiji!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas predstavnike konzorcijuma kompanija Behtel-Enka

Sastanak je zakazan za 11 sati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika, a predviđeno je da prisustvuju i ambasadori SAD i Velike Britanije Kajl Skot i Denis Kif.

Američko-turska kompanija zainteresovana je za infrastrukturne projekte u Srbiji, a kako je ranije preneo sajt Vlade Srbije, predstavnici konzorcijuma Behtel-Enka posebno su se interesovali za tri projekta čija je izgradnja planirana u narednom periodu - Moravski koridor, odnosno autoput Pojate-Preljina, autoput mira Niš-Merdare-Priština i autoput Beograd-Sarajevo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ivana

pre 5 godina

Američko-turska kompanija zainteresovana za izgradnju puteva u Srbiji!

Dušanka

pre 5 godina

Ovo je veoma važna vest jer ćemo izgraditi još više puteva i koridora a to je odlično za našu infrastrukturu.

KijaCar

pre 5 godina

Bilo bi jako znacajno da uspemo u namerama da dovedemo ovu znacajnu kompaniju u nasu zemlju.

Maja

pre 5 godina

Sto bolja infrastruktura to ce nam vise investitora dolaziti.

Igor

pre 5 godina

Ovaj sastanak o budućoj saradnji sa konzorcijumom Behtel - Enka je dobra prilika za razvoj infrastrukture u Srbiji.

Bojana

pre 5 godina

Uz strane investitore dolazi do sve brzeg razvoja Srbije, u ovom slucaju putne mreze.

Nikola

pre 5 godina

Srbija je danas ubedljivo najbolja investiciona destinacija na Balkanu.

Miki

pre 5 godina

Odlično je ulagati u infrastrukturu jedne zemlje!

baranja

pre 5 godina

Dobro bi bilo da se radi na sredivanju nasih puteva ali izgradnji novih.

Dubravka

pre 5 godina

Novi autoputevi dobrinose boljerm kvalitetu zivota i rada u Srbiji!

ana

pre 5 godina

Sprovodeći odgovornu, demokratsku politiku izborili smo se za strane investitore.

Vodolija

pre 5 godina

Сваки инфраструктурни пројекат је веома важан на напредак српске привреде.

tale

pre 5 godina

svakome ko dolazi u Srbiju treba staviti jasno do znanja da poslove treba da obavljaju savesno i profesionalno i da se neće trpeti neodgovorno ponašanje njihovih firmi i radnika

Anja

pre 5 godina

Biće ovo veoma važni sastanci za napredovanje Srbije..

caca

pre 5 godina

Vucic cini sve moguce kako bi doveo sto vise inostranih investitora u nasu zemlju,a to je dokaz koliko se zalaze da Srbija ide u bolju buducnost!!!!

markopetrovic

pre 5 godina

Svako novo ulaganje je samo plus za nasu zemlju svako je dobro dosao

Jeca

pre 5 godina

Neka dodju u Srbiju i posluju sa civilizovanim ljudima,a ne sa albanskim divljacima.

Strahinja

pre 5 godina

Predsednik se svim silama bori za interese Srbije.

Nikola

pre 5 godina

Samo neka se ulaže i gradi u našoj zemlji..

Djoka Brica

pre 5 godina

Netrebamo siptarima da izgradjujemo autoput dok god je Srbija okupirana. Jel siptari su zacrtali njihov cilj a US ce njima i to ispuniti.

LosMi

pre 5 godina

Bechtel je najjaca svetska firma za gradnju puteva. Primer Hrvatska i autoput do jadrana. Ali zato i kostaju kao Sv. Petra kajgana. Sigurno ce nam dati ponudu koju necemo moci da odbijemo

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija