• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

20.03.2019

09:57

(VIDEO) EVO ZAŠTO JE MILJANA IZABRALA MILOJKA! On joj pruža NEŠTO ŠTO DRUGI NE MOGU! Seksolog otkrio SVE TAJNE NAJKONTROVEZNIJE LJUBAVNE VEZE U SRBIJI!

Društvo

(VIDEO) EVO ZAŠTO JE MILJANA IZABRALA MILOJKA! On joj pruža NEŠTO ŠTO DRUGI NE MOGU! Seksolog otkrio SVE TAJNE NAJKONTROVEZNIJE LJUBAVNE VEZE U SRBIJI!

Podeli vest

Dva su razloga zbog kojih mlada devojka može da oseti naklonost prema dosta starijem muškarcu

Džordž i Amal Kluni, Donald i Melanija Tramp, Meri Kejt i Oliver Sarkozi... lista poznatih parova u kojima su dame dosta mlađe od muškaraca je poduža. 

Glumac Leonardo Dikaprio se takođe uglavnom zabavlja sa manekenkama koje jedva da su prešle 20, kao i Skot Disik koji se viđa sa znatno mlađom Sofijom Riči.

U svetu ovaj fenomen postaje polako noramlan, u Srbiji to i dalje teško prolazi. Miljana i Milojko, imeđu kojih je razlika 53 godine, uprkos tradicionalnoj Srbiji prkose tome.

Neki njihovu vezu smatraju zanimjlvom i atkraktivnom, većina je osuđuje. Glavno pitanje je kako je Milojko uspeo da zavede mladu Miljanu.

Seksolog i psihijatar Jovan Marić za Pink.rs kaže su dva razloga zbog kojih se mlada devojka može zaljubiti u poprilično starijeg muškarca. Marić kaže da taj mušarac mora da je ili preterano duhovit ili preterano bogat.

- Prva asocijacija je na novcu. Pretpostavlja se da je novac na prvom mestu, pa tek onda neko životno iskustvo. Postoji neka izreka "starca vole jedino ako je bogat ili duhovit" - objašnjava Marić.

MILIJANA (21) IZ POŽEGE OTVORILA DUŠU: Volim mog Milojka iako je stariji 53 godine! PARE ME NE ZANIMAJU, pa on ima primanja samo 50.000 dinara!

Kako kaže, u u svetu sada, ali i u istoriji postoje činjenice koje idu u korsti ovakvim vezama.

- Mahatma Gandi koji je bio poznat kao vođa pokreta nezavisne Indije poznat je i slavan, voleo je da se okruži mladim devojkama koje su uživale u njegovim pričama. Znam devojke koje su se oduševaljale intelektualcima iz Srbije u poznim godinama i koje bi rado bile sa njim. Ima takvih osoba, ali je i dalje pitanje da li je to zaista ljubav - kaže Marić.

Po njemu posledice za ovakvo ponšanje razloge treba tražiti i malo dublje.

- Sve je više razvoda brakova, deca uglavnom ostaju sa majkama pa u potrazi za očinskom figurom devojke budu sklonije da se zaljubljuju u starije muškarace. To je poznato kao Elektra situacija, suprutno Edipovom kompleksu gde muškarci traže žene koje ih podsećaju na majke. U tim devojkama ostane neka čežnja za ozbiljnim muškarcem - tvrdi Marić.

Foto: Novak Đurović

Jovan Marić

Kako ističe, iz svog profesionalnog iskustva zaključio je da su mlađi muškarci poprilično nestrpljivi što se tiče intimnih odnosa sa partnerkama, pa zbog toga žene umeju da pribegavaju nekoj "sigurnijoj luci".

- Tačno je da su mladi muškarci često nestrpljivi u seksualnoj aktivnosti. Misle na sopstveno zadovoljstvo, zapsotavaljaju potrebe partnerke. Mnoge devojke budu anorgazmične. Stariji muškarci mnogo više misle na zadovoljstvo partnerke. To i njemu znači kao muškarcu - objašnjava Marić.

(VIDEO) MILOJKO I JA IMAMO SEKS SVAKOG DANA! Lepa Milijana (21) kaže da njenom 53 godine starijem partneru NE TREBA VIJAGRA!

Kako kaže za idealnu vezu potrebna je i idelana razlika u godinama, ali to nije 53.

- Idealna razlika u godinama između partnera je sedam godina. Poznato je to pravilo sedmice u životu. Bog je svet stvorio za sedam dana, sa sedam godina se ide u školu, nedelja ima sedam dana, sedma godna je krizna u braku, kao i sedam godina razlike izeđu muškarca i žene je najbolje za funkcionisanje - kaže Marić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavle

pre 5 godina

Ljubav ne zna za granice. Ako se dvoje ljudi vole bez obzira na razliku u godinama, ili da li su suprotnog ili istog pola, niko nema pravo da to osuđuje. Ja to podržavam samo ako nije pod prisilom.

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija