• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

22.03.2019

17:01

IZBEGNUTA TRAGEDIJA U GRADSKOM PREVOZU!  Baka pokušala da uđe pomoću štapa, a onda izvukla "deblji kraj"

Društvo

IZBEGNUTA TRAGEDIJA U GRADSKOM PREVOZU! Baka pokušala da uđe pomoću štapa, a onda izvukla "deblji kraj"

Podeli vest

U Borskoj ulici u Rakovici dogodio se incident zbog kog je i policija bila pozvana na lice mesta.Policajci su pozvali Hitnu pomoć zbog bake koja je tom prilikom povređena

Kako saznajemo, starija žena htela je da uđe u autobus kada su vrata već počela da se zatvaraju. Ona je tada gurnula štap, uz pomoć kojeg hoda, u vrata valjda u želji da ih spreči da se zatvore. 

U tom momentu je neko iz autobusa uhvatio bakino "pomagalo" sa jedne strane, da bi onemogućio staricu da uđe. Tada je počela borba oko njega, u kojoj je starica bila slabija, ispustila je štap, pala i razbila glavu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija