• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

29.03.2019

08:27

(FOTO) PUTINOV TAST STIGAO U SRBIJU! Otac izabranice ruskog predsednika ugovara MILIONSKE POSLOVE U NAŠOJ ZEMLJI!

Društvo

(FOTO) PUTINOV TAST STIGAO U SRBIJU! Otac izabranice ruskog predsednika ugovara MILIONSKE POSLOVE U NAŠOJ ZEMLJI!

Podeli vest

Jedan od najmoćnijih biznismena u Rusiji Marat Kabajev (57) bio je gost Islamske zajednice Srbije, gde su dogovoreni milionski poslovni poduhvati naših firmi sa juga Srbije i kompanija sa azijskog tržišta

Međunarodna asocijacija Islamskog biznisa (MAIB), na čijem čelu je upravo Kabajev, u razgovoru sa našim privrednicima pokazala je veliko interesovanje za investicije u oblasti tekstilstva, građevine i proizvodnje nameštaja.

Sa potencijalima koje Srbija pruža stranim investitorima gosta je upoznao beogradski muftija Mustafa Jusufspahić, koji kaže da će upravo ovi poslovni poduhvati znatno doprineti porastu izvoza.

- Tržište u bivšim sovjetskim zemljama je ogromno i pruža veliku perspektivu za domaće proizvođače kada je reč o izvozu robe. Ovo je tek prva poseta Kabajeva našoj zajednici, a nakon naše uzvratne posete, koja je zakazana za 24. april, verujemo da će to rezultirati konkretnim investicijama u našoj zemlji, kao i povezivanjem naših kompanija sa kompanijama iz Rusije i ostalih sovjetskih država - kaže muftija Jusufspahić, koji je pozdravio osnivanje predstavništva MAIB u Srbiji, na čije čelo je postavljen Jakub Leković.

(VIDEO) PUTINA DOČEKALI SA UŠTIPCIMA I MEDOM, njegova reakcija odmah osvanula na društvenim mrežama!

Marat Kabajev je jedan od ključnih ljudi među 30 miliona ruskih muslimana, koji crpi uticaj iz brojnih poslova koje obavlja u ruskoj prestonici i koji svoj uticaj i poslove uveliko širi daleko van granica Rusije. Osim što je stvorio udruženje ruskih muslimanskih poslovnih ljudi, poznat je i kao bivši fudbaler i trener koji je igrao i za reprezentaciju tadašnjeg SSSR-a. Kabajev je blizak prijatelj Vladimira Putina.

 

 

Naime, javnosti je Kabajev posebno zanimljiv upravo zbog toga što je otac Aline Kabajeve, koja je navodno, više od deset godina u bliskoj vezi sa Vladimirom Putinom. Međutim, Alina je bila zvezda i pre veze sa Putinom. Sa 15 godina je postala prvakinja Evrope u gimnastici, i tako ušla u Ginisovu knjigu rekorda. Sportom je prestala da se bavi 2007 godine, a nakon toga zaplovila je vodama šou-biznisa. Snimala je filmove, reklame, a iste godine postala je i članica Putinove Ujedinjene Rusije i ušla u parlament Rusije.

(VIDEO) PUTIN PORUČIO NATO ALIJANSI: Ruska avio baza Kant ostaje u Kirgistanu, čuvaće nebo CELE CENTRALNE AZIJE!

Tako je i upoznala Putina, sa kojim je vrlo brzo postala i intimna. Otkad je Kabajeva viđena nekoliko puta kako nosi navodni verenički prsten, na društvenim mrežama se spekuliše i da se par venčao.

Inače, Putin se razveo od prve žene Ljudmile 2014. godine. Iste godine Alina je postala predsednica upravnog odbora "Nacionalne medijske grupe", moćnog holdinga čiji se prihodi mere milionima dolara. Ta grupa pod kontrolom drži portale, televizijske i producentske kuće i druge medije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
xxdet

pre 5 godina

Koliko je meni poznato niti postoji ta Vladimirova zenidba niti ovaj na slici ko god bio moze biti njegov `tast`. Od obicnog traca ste sklepali citavu pricu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija