• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.03.2019

17:47

(VIDEO) AMERIKANAC PODVIO REP I IZVINIO SE SRBIMA ZBOG 1999! Pustio je BAJU MALOG KNINDŽU, a onda UPUTIO MOĆNU PORUKU!

Društvo

(VIDEO) AMERIKANAC PODVIO REP I IZVINIO SE SRBIMA ZBOG 1999! Pustio je BAJU MALOG KNINDŽU, a onda UPUTIO MOĆNU PORUKU!

Podeli vest

Čarls Kater, Amerikanac koji već godinama živi u Srbiji, još jednom, izvinio se za zločine 1999. godine učinjene nad Srbijom i njenim narodom

NATO bombardovanju, koje boli već dve decenije, posvetio je objavu na svojim društvenim mrežama, i naišao na veliki broj zahvalnih ljudi, koji su mu u porukama uzvratili ljubav koju on uvek ističe prema našoj zemlji.

U video-poruci na karticama ispisao je sledeće:

- Srbi, izvinjavam se zbog zločina koje su počinili Klinton, Klark i Olbrajt, i tako dalje, protiv vaše zemlje i ljudi 1999. godine. Oni bi trebalo da budu poslati u Hag zbog smrti 2.500 i više nevinih srpskih žrtava i milijardi dolara štete za koju su odgovorni. Moramo svi da nastavimo da se borimo za pravdu! Ovaj Amerikanac stoji uz Srbe! Volim vas, Čarls. 

 

 

Poljubio je grb na svojoj majici i naklonio se, dok se u pozadini čula pesma Baje Malog Knindže "Pevaj Srbijo"


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dejan

pre 5 godina

Ружан израз за овога момка, подвио реп. Овај момак ради за корист Србије много више од многих Срба. Он се Србији извини сваке године на овај дан. Веома учтив гест, пун искрене жалости.

Sergio

pre 5 godina

Taj čovek nije " podavio rep " nego je pokazao OBRAZ SVOJ ČASNI. Ovakve LJUDINE treba slaviti jer imaju dovoljno svog ljudskog dostojanstva i pameti da shvate i ljudski se poklone našoj napaćenoj, hrabroj naciji. Novinar koji je pisao tekst i sastavio naslov očigledno ne zna o kakvom se Čoveku radi ( sa VELIKIM Č ). Da je znao da se radi o Srbinu a ipak Amerikancu ( sa VELIKIM S ) ne bi pisao ovakve gluposti. Moje izvinjenje velikom prijatelju Srbije Amerikancu ( sa VELIKM A) jer znam koliko voli moju i njegovu Srbiju . Moje izvinjenje u ime REDAKCIJE I NEINFORMISANOG NOVINARA . Prijatelju dragi IZVINI DO NEBA, I OPROSTI IM NEMAJU BALGE VEZE ŠTA PIŠU, NE ZNAJU KO SI, I KOLIKO NAM VREDIŠ. VOLI TE TVOJ SRBIN.

lili

pre 5 godina

Svaka cast covece a sramota za novinara koji je napisao da je podvio rep i izvinuo se, tako prostacki da me je sramota.

Nikolic Sinisa

pre 5 godina

Kapa dole. Za ovo treba mnogo bozanskog i mnogo ljudskog..PO DELIMA NJIHOVIM, POZNACETE IH.

nenad

pre 5 godina

Treba imati snage za ovo. Svaka čast veliki ćoveče!!!

Jovan

pre 5 godina

Radi se stvarno o cestitom momku koji ima hrabrosti da to javno izgovori. Takvih je vecina Amerikanaca ali isti su u velikpoj zabludi koju su servirale vlasti SAD preko medijskih kuca kao sto su CNN i drugi. Imao sam prilike razgovarati s pozicioniranim Amerikancima koji se u mnogome slazu samnom ali isto tako kazu da moraju postovati odluke svoje Vlade. Upravo kood njih je Medijska blokadai jednostavno su gradjani nafilovani lazima da bi lakse podrzali Vladu u njihovim prljavim odlukama i nebi izlazili na proteste.

Nesa

pre 5 godina

Mislim da je ovo bilo iz duse. E ovome treba oprostiti, ali nikad ne zaboraviti! Nekima ne treba ni oprost dati.

branko1

pre 5 godina

Čarlse,naš prijatelju ,hvala ti za ljubav. Znači nam puno I vraća nam veru da na svetu ima dobrih,osećajnih I poštenih ljudi.Želim ti sve najlepše I najbolje kod nas u Srbiji

Bubuleja

pre 5 godina

Meni je dovoljno samo naslov da pročitam i da shvatim zašto su nas bombardovali. O čoveku koji ima ceo opus video klipova o Srbiji, o kojoj mnogo lepše misli nego veliki deo Srba, reći da je podvio rep. To može samo novina kao što je "informer".

Zorzo

pre 5 godina

Autoru clanka, ogroman minus i neka mu je na sramotu, zbog ovakvog naslova.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija