• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.04.2019

17:41

(VIDEO) KAD UŠĆE SLAVI, SLAVI CEO GRAD: Senzacionalnom 3D PROJEKCIJOM NA VODI započeta je proslava UŠĆE 10. rođendana

Društvo

(VIDEO) KAD UŠĆE SLAVI, SLAVI CEO GRAD: Senzacionalnom 3D PROJEKCIJOM NA VODI započeta je proslava UŠĆE 10. rođendana

Podeli vest

Ekskluzivu da sa javnošću prvi podele uzbudljivi snimak projekcije i da uživaju u nesvakidašnjem događaju, a povodom proslave UŠĆE jubileja, imala su poznata imena domaće digital scene Anastasija Grujić, Nichim Izazvan, Una Krlić, Dušan Petrović, Jasmina Aleksandrov, Anastasija Đurić i Jovana Koković

UŠĆE je 10 godina najuspešnija šoping destinacija u regionu i sinonim za kupovinu, zabavu, avanturu, ali i modne trendove. U čast obeležavanja prvog jubileja i 10. rođendana UŠĆE Shopping Centera, u nedelju, 31. marta organizovana je i modna revija kroz koju je prikazano 10 trendova za sezonu proleće – leto 2019. Vodeći prolećni trendovi za 2019. nam donose eksploziju boja i unose novu udobnost u svakodnevnicu jer su klasične smart-biznis odevne kombinacije dopunjene udobnim lifestyle, pa čak i running sportskom obućom.

„Kada smo pre deset godina otvorili vrata UŠĆE Shopping Centera, otvorili smo vrata i novom
univerzumu u kojem želje postaju stvarnost. On je postao naš saveznik u izgradnji sopstvenog stila,
prečica do najsvežijih modnih noviteta, ulaznica u svet avantura i novih tehnologija, riznica mesta za druženje i zabavu na kojima degustiramo jela različitih svetskih kuhinja, ispijamo najbolje kafe i gledamo najaktuelnije filmove. Kao mesto za sve želje i jedino mesto u Beogradu gde se ostvaruje svaka zamisao, UŠĆE je sinonim i za pozitivnu energiju, radoznalost i otkrivanje novih znanja.

Otvorenog uma, spremni da uvek istražujete, dozvolite da vas UŠĆE u godini u kojoj slavi svoj jubilej iznova iznenadi i izmami vam osmeh na licu“, izjavila je Nevena Martinović, PR menadžer centra uz poziv svima da ne propuste veličanstvenu Ušće rođendansku proslavu.

Tokom mesec dana proslave, posetioce će na svakom ćošku čekati raznolik zabavni sadržaj inspirisan najlepšim uspomenama koje su kreirane tokom 10. godina u Ušću, šoping centru koji je tokom svih ovih godina pomerao granice, kreirao trendove i pružao inspiraciju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija