• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/telegraf

05.04.2019

16:34

IZGOREO AUTOBUS IZ SRBIJE NEDALEKO OD SALCBURGA: Evakuisano svih 12 putnika, VOZAČ SE NAGUTAO DIMA PA ZAVRŠIO U BOLNICI

Društvo

IZGOREO AUTOBUS IZ SRBIJE NEDALEKO OD SALCBURGA: Evakuisano svih 12 putnika, VOZAČ SE NAGUTAO DIMA PA ZAVRŠIO U BOLNICI

Podeli vest

Vatru je gasilo 11 vatrogasnih vozila i 50 vatrogasaca, a šlep služba odvukla je izgorelu olupinu sa auto-puta

Autobus autoprevoznika Tan Tours iz Kuršumlije izgoreo je u četvrtak oko 23 sata. Autobus je saobraćao na liniji Prokuplje-Minhen, a do nesreće je došlo u blizini Salcburga.

Dok su se vozili prema Minhenu, putnici su primetili miris dima. O tome su odmah obavestili 34-godišnjeg vozača autobusa srpskog porekla. Vozač je zaustavio autobus, ali je u tom trenutku vatra već zahvatila prednji deo vozila.

U trenutku nesreće u autobusu je bilo 12 putnika. Na sreću, putnici su na vreme evakuisani. Na autobusu je pričinjena ogromna materijalna šteta koja se procenjuje na oko 200.000 evra, a vozač je odvežen u obližnju bolnicu zbog trovanja dimom.

Autobus je u požaru potpuno izgoreo, a prema izvešataju policije radilo se o novom vozilu.

- Neobično je da se na takvom novom autobusu desio ovakav kvar - rekao je izvor iz policije za nemačke medije.

Vatru je gasilo 11 vatrogasnih vozila i 50 vatrogasaca, a šlep služba odvukla je izgorelu olupinu sa auto-puta.  Zbog gašenja požara auto-put A8 je bio zatvoren do 0:30 sati.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija