• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

15.04.2019

11:49

(FOTO) POSLE 18 GODINA DRŽAVA FUNKCIONIŠE! EPS skida divlje kablove JOTEL-a POSTAVLJENE PO STUBOVIMA BEZ DOZVOLE!

Društvo

(FOTO) POSLE 18 GODINA DRŽAVA FUNKCIONIŠE! EPS skida divlje kablove JOTEL-a POSTAVLJENE PO STUBOVIMA BEZ DOZVOLE!

Podeli vest

Radnici EPS počeli su u Vranju uklanjanje kablova kablovskog operatera JOTEL, koji su bez dozvole bili postavljeni na stubove Elektrodistribucije

Posle 18 godina od nelegalnog postavljanja, danas su radnici EPS počeli uklanje kablova firme JOTEL - optičke i NFS mreže. 

Kako nezvanično saznajemo, firma je godinama radila "poludivlje", emitovala je putem svoje mreže kanale bez dozvole, zbog čega se i sudila sa TV Pink, a poreski službenici imali su problema kada su želeli da kontrolišu njihovo poslovanje.

Foto: Informer

Prema rečima našeg izvora, ovog kablovskog operatera trebalo je da otkupi Telekom Srbija, ali do toga nije došlo jer je vlasnik JOTELA ucenjivao potencijalne kupce nerealno visokom cenom. Međutim, ubrzo potom, firma je sklopila dogovor sa Draganom Šolakom i njegovom mrežom SBB, kao "kontrameru" kupovine drugih kablovskih operatera od strane Telekoma.

Sada je bahaćenju i divljem poslovanju došao kraj, jer je država rešila da odlučno stane na put ovakvim lokalnim kabadahijama. U tom cilju sprovedena je i akcija uklanjanja kablova poslatavljenih "na divlje".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dinamo

pre 5 godina

Ovo na slici izgleda kao moja ulica u Vranju. (Kraljevica Marka)

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija