• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.04.2019

18:05

(FOTO/VIDEO) "STARBAKS" OTVORIO PRVU RADNJU U SRBIJI! Zavirite u kafe koji je počeo sa radom u Tržnom centru "Rajićeva"!

Društvo

(FOTO/VIDEO) "STARBAKS" OTVORIO PRVU RADNJU U SRBIJI! Zavirite u kafe koji je počeo sa radom u Tržnom centru "Rajićeva"!

Podeli vest

Čuvena kompanija danas je otvorila prvu od deset kafeterija u Beogradu, i to sa natpisom na ćirilici

Poznati američki lanac kafeterija "Starbaks"  otvorio je danas svoj prvi lokal u Srbiji, i to sa ćiriličnim natpisom.

'STARBAKS' U SRBIJI, I TO NA ĆIRILICI! Uskoro i "Mekdonalds" ističe ćirilične table!

 

Foto: Informer

Prvi kafe počeo je sa radom u Tržnom centru "Rajićeva" u Beogradu, a do kraja godine otvoriće se još devet lokala u prestonici i jedan u Novom Sadu.

Foto: Informer DN

Na otvaranju radnje u Rajićevoj bio je prisutan i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

- Pregovori sa ovom američkom kompanijom trajali su dve godine. Lično na moju inicijativu stavili su natpis na ćirilici. Kafa u ovoj radnji je istog kvaliteta kao u svim "Starbaks" radnjama u svetu, ali je cena z Beogradu najjeftinija jer je prilagođena našem tržištu - rekao je Goran Vesić za Informer.

Foto: Informer

Cene kafe u ovoj "Starbaks" radnji variraju, pa tako najjeftinija kafa košta 150 dinara, dok je najskuplja 450.

Foto: Informer




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Andrija

pre 5 godina

Da li može meni da bude na srpskom umeso na engleskom? Chai Tea Latte na srpskom ne znači ama baš ništa

gringo

pre 5 godina

zivim na severnoamerickom kontinentu 30 godina i samo par puta sam kupio tu preprzenu splacinu od kafe,..koju uglavnom konzumira plejada metroseksualnih malogradjana koji su dijalog zamijenili 'chat-om' a mozak googlom. Jednostavno taj film kariranog pedera sa konstantno i-phone-om i starbak kafom u ruci...mi je odvratan i pogresan na vise razlicitih levela

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija