• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.04.2019

09:55

JAVITE SE! Letnja praksa u kompanijama iz sektora voća i povrća!

Društvo

JAVITE SE! Letnja praksa u kompanijama iz sektora voća i povrća!

Podeli vest

Još nekoliko dana ostalo je do završetka konkursa i za slanje prijava za radnu praksu u okviru projekta “Radne prakse za produktivnost i konkurentnost: ka održivom modelu prakse za podršku srpskim kompanijama iz sektora voća i povrća”. Ovaj konkurs sprovodi Udruženje Youth for Impact uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu

Zainteresovani studenti i diplomci sada imaju priliku da uče od iskusnih i uspešnih, a rok za slanje prijave  je 20. april 2019. godine u ponoć.

Konkurs je namenjen studentima i diplomcima tehnoloških, poljoprivrednih, mašinskih fakulteta, fakulteta organizacionih nauka i ekonomskih fakulteta, koji žele da steknu relevantno radno iskustvo.

STUDENTI NA PRAKSI ZARADIĆE POLA PLATE! Akademci će tokom učenja moći i da rade u struci

Otvoreno je ukupno 15 mesta za različite pozicije u kompanijama. 

Izabrane studente i diplomce u okviru prakse očekuju upoznavanje sa programom prakse, korisnim navikama, najčešćim greškama, određivanje tipa ličnosti na radnom mestu, nalaženje „zajedničkog jezika“ sa mentorom, vežbe predstavljanja sebe u poslovnom okruženju. Zatim slede treninzi “mekih veština” koji obuhvataju ličnu i timsku efikasnost, organizaciju posla, planiranje vremena, kritičko mišljenje, rešavanje problema u poslovnom okruženju, efikasnu poslovnu komunikaciju.

Foto: Pixabay

Sve vreme trajanja prakse studenti i diplomci imaće veliku podršku mentora, redovne sastanke, povratne informacije, konstruktivne savete.

Program prakse je osmišljen tako da praktikanti prolaze različite faze učenja, postepeno preuzimaju odgovornost i osamostaljuju se. Nakon uspešno završene prakse polaznici dobijaju potvrdu, a najbolji će dobiti i mogućnost zaposlenja.

(ANKETA) TREBA LI SRBIJA DA SLEDI GRKE?! ATINA ĆE OD NEMAČKE TRAŽITI 309 MILIJARDI RATNIH REPARACIJA!

Cilj projekta je i da se stvore preduslovi za veću konkurentnost srpskih kompanija iz sektora voća i povrća, kroz uspostavljanje institucionalne veze za podršku partnerstvu industrije i obrazovanja u razvijanju prilagođenih praksi.

Ovaj program će kompanijama omogućiti da animiraju najbolje i najperspektivnije mlade ljude da se pridruže njihovoj radnoj snazi, na taj način povećavajući produktivnost i konkurentnost, sa krajnjim ciljem da kompanija dodatno proširi posao unutar domaćeg, ali još važnije, izvoznih tržišta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija