• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

26.04.2019

09:15

SPREMNA SAM DA POMOGNEM! Premijerka Ana Brnabić o štrajku glađu Maje Pavlović

Društvo

SPREMNA SAM DA POMOGNEM! Premijerka Ana Brnabić o štrajku glađu Maje Pavlović

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je, povodom štrajka glađu direktorke novosadskog TV Kanala 9 Maje Pavlović, da je spremna da pomogne i uvek i sa svakim razgovara gde god i kada god je potrebno, ako na taj način može da doprinese rešavanju problema.

- Kao predsednica vlade, trudim se da, u okviru ovlašćenja koja mi ustav i zakon daju, uvek kada je to moguće reagujem na svaku pritužbu građana. U vezi sa slučajem direktorke novosadskog TV Kanala 9 Maje Pavlović spremna sam da pomognem i razgovaram, ali koliko sam upoznata, njen zahtev je da sud donese presudu - izjavila je sinoć Brnabićeva.

Premijerka Srbije je ukazala da ni kao građanka, ni kao predstavnica izvršne vlasti ne sme i ne može da se meša u sudske odluke. 

- Niti mogu da se mešam niti mogu da zauzimam strane, iznosim mišljenje ili na bilo koji način utičem na ishod sudskog postupka, budući da je sudska vlast u potpunosti samostalna i nezavisna u svom radu. Jedino što mogu da uradim jeste to što može i gospođa Maja Pavlović - da se nadam da što pre dođe do okončanja tog postupka - istakla je u saopštenju premijerka Brnabić.

Ona je izrazila nadu da će direktorka novosadskog TV Kanala 9 prekinuti štrajk glađu i pozvala je da ne ugrožava svoje zdravlje. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gaga vuk

pre 4 godine

Zassto se javljas, kako si spremna da pomognes a nemozes, cimu to sluzi, nadam se da ce ovo biti objavljeno

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija