• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.04.2019

12:21

(VIDEO) PROTEST U BORČI ZBOG DVOGLAVOG ORLA! Sin vlasnika pekare imitirao Šaćirija NASRED KNEZ MIHAILOVE, pa okačio fotku na internet!

Društvo

(VIDEO) PROTEST U BORČI ZBOG DVOGLAVOG ORLA! Sin vlasnika pekare imitirao Šaćirija NASRED KNEZ MIHAILOVE, pa okačio fotku na internet!

Podeli vest

Nekoliko desetina ljudi okupilo se ispred pekare "Roma" u Borči, gde protestuju pošto je sin vlasnika ovog objekta na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj pokazuje simbol albanskog dvoglavog orla

Fotografija koja je probudila revolt kod stanara ovog beogradskog naselja objavljena pre nekoliko dana na Fejsbuku i na njoj se vidi kako jedan od vlasnika ove pekare pokazuje ovaj simbol Velike Albanije.

Foto: Printskrin/Instagram

Navodi se da je fotografija nastala ove zime u samom centru Beograda, u Knez Mihailovoj ulici.

 

Okupljeni uzvikuju "Kosovo je Srbija", a vlasnici pekare zatvorili su se unutar objekta.

 

(FOTO) OTKAZ ŠIPTARSKIM PROVOKATORIMA: Žitelji Dolova peticijom zatvorili pekaru Albancima!

U Borči su u ovom trenutku jake policijske snage, a podršku im pružaju i pripadnici žandarmerije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kiki

pre 4 godine

E to su ti goranci pa ti Srbine budi domacin i trpi, a kad ih bude vise zna se kako ce da idu stvari toliko o tome. Svim muslimanima vize i pored dovidjenja prijatno, nek idu u Rim kod pape da se zale

Goranac

pre 4 godine

Hehe nisu to goranci druze moj vidi se da si jedan od preko milion nepismenih u srbiji,a sto se tice srbije tesko je biti musliman u njoj u zemlji u kojoj je zabranjena gradnja dzamija i obavljanje molitve u njima ne razlikujete se puno od siptara (hriscanski nema sta)

Zoran

pre 4 godine

Nisu pekari goranci . To su šiptari katolici.

Dalibor

pre 4 godine

E jadan ti bas ti znas ko su goranci i kakvi su

Nikola

pre 4 godine

Nepoistovećuj Goranca, oni nisu šiptari, etnička grupa koja je muslimanske veroispovesti, srbskog porekla. Izolovani su od strane šiptara, jer su privrženi Srbiji i poreklu.

Penzioner

pre 4 godine

PROTERATI IH ODMAH !!! Pa nek idu u Albaniju !!! Bravo Borcani , svaka cast !!!

Stojan

pre 4 godine

Zar ima budala sto kupuju hleb od njih. Prestanite kupovati njihov hleb i oni ce sami otici. Nikad ne mozete da znate sta vam stavljaju u hleb.

Pg

pre 4 godine

Šta smo dočekali.. treba im sve to oduzeti..a njih proterati..

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 4 godine

Ako je FIFA kaznila Siptara zbog istog istupa tokom utakmice , onda nema razloga da pravosidje Srbije ostane njemo na ovu provokaciju. Mada se svuda u svjetu u uredjenim drzavama ovo smatra terorizmom i punoletnim prekrsiocima zakona se ne skriva lice poput na ovoj slici

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija