• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com

01.05.2019

15:28

(FOTO) ISPLIVALA NOVA FOTKA! Pekar iz Borče IPAK ZNAO ZA DVOGLAVOG ORLA?!

Društvo

(FOTO) ISPLIVALA NOVA FOTKA! Pekar iz Borče IPAK ZNAO ZA DVOGLAVOG ORLA?!

Podeli vest

Nekoliko desetina građana okupilo se pre nekoliko dana ispred pekare "Roma" u beogradskom naselju Borča, protestujući što je jedan od zaposlenih tog objekta objavio na Fejsbuku fotografiju na kojoj rukama pokazuje dvoglavog orla, simbol Velike Albanije

Vlasnik pekare Mon Đuraj se nakon protesta oglasio i ogradio od sporne fotografije i postupka koji je njegov zaposleni učinio.

Međutim, na društvenim mrežama u međuvremenu je osvanula još jedna fotografija, a prema tvrdnjama korisnika, na njoj navodno Đuraj pozira sa još jednim momkom koji pokazuje dvoglavog orla. Nepoznato je kada je nova sporna fotografija nastala i ko ju je postavio na društvenu mrežu.

Foto: Printskrin/Facebook/Sasa Borojević-nov

OGLASIO SE VLASNIK PEKARE U BORČI! Evo kako je objasnio INCIDENT SA DVOGLAVIM ORLOM!

Podsetimo, nakon incidenta ispred njegove radnje, Đuraj je snimio video-klip u kojem se izvinio građanima, ali i ogradio o postupak zaposlenog.-

- Ograđujem se od takvog postupanja svog zaposlenog, ni na koji način nisam dao podršku niti motiv da se tako nešto uradi. Nisam bio prisutan kada je nastala ta fotografija, ona nije nastala tokom radnog vremena niti u radnom prostoru, niti u mom bližem okruženju i ja ni na koji način nisam povezan sa takvim postupanjem - rekao je on pre nekoliko dana. 

Đuraj je iz Prizrena, živeo je u Švajcarskoj, a od pre osam godina je u Borči, gde je otvorio pekaru. Pekara je trenutno zatvorena iz bezbednosnih razloga. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazar

pre 4 godine

Lazljivci, bez casti i obraza. Trebalo bi napustiti Srbiju ili bojkotovati njihove proizvode, sta mi znamo da li mokre u testo ili suse smrdljive carape na vruc hleba pa posle nam to prodaju.

Dane

pre 4 godine

Na zalost nema tu spasa, velika Albanija je zelja mnogih Albanaca...

PIRGOS

pre 4 godine

Svaki projekat ( pa i politički) koji treba da bude izgrađen mora da ima građevinsku (političku) dozvolu. Pa tako i ovaj za nazovi nezavisno Kosovo i veliku Albaniju. Očito da imaju neku dozvolu , nelegalnu, nelegitimnu i nepravosnažnu i to od nekompetentnih lica i država, za izdavanje iste. Ali treba posle i UPOTREBNA DOZVOLA, EEE, to je već problem za njih. Upotrebne dozvole NIKADA NEĆE BITI. NIKADA. Sve dok je Srpskog i velikim delom pravoslovnog i slobodarskog roda. Nelegalna gradnja će kad tad biti srušena, na bilo koji način i u bilo koje vreme. Amin !

milan lala

pre 4 godine

Siptar zauvek neprijatelj Srbije i Srba . Lukavi siptar , cuj sad je toboz "Djura" more tornjaj se kuci u Albaniju . Bojkot dok ne zatvori radnju i ode . Ne veruj siptaru NIKADA.

bane017

pre 4 godine

Da se nesto razumemo! Ja vec dvadesetak + godina nista nekupujem od albanaca nego ni od, da nenabrajam, sve ostale iz bivse Jugoslavije. Za mene su u svakom pogledu isto primamljivi kao sto su avganistanci itd...

UFOLOG

pre 4 godine

On pokazuje dvoglvog orla u Borči. Još malo pa na Terazijama a Nikolai Marija brat i sestra pod zemljom već 20 godina. Gde je sada Šešelj i njegovi nazovi Četnici. Znam dase ovo neće objaviti ali ipak sam napisao.

Ko

pre 4 godine

Ti si sine idiot sto to radis ako ti je dobro ovde, zasto bi to radio ako imas sve normalne uslove da dobro zaradis i nemas probleme, zasto ih sami pravite, zasto ne mozete da uzivate u ovoj zemlji i ljudima koji vam pruzaju to i zbog kojih mozete da zivite normalno, pa zar to nije cilj svih nas, sta zelite da se ubijamo pa ko ostane, moze i to, ali zar nije ovo lepse, niko vas ne mrzi, zasto provocirati bilo koga?

Marcco

pre 4 godine

"Nepoznato je kada je sporna fotografija nastala i ko ju je postavio na društvenu mrežu.....". A zar nije malo čudno da se ta fotografija pojavila baš pred sastanak u Berlinu i da neki pro-zapadni mediji o onom skupu ispred pekare trube danima na sav glas i to na naslovnim stranicama, predstavljajući ga kao skup srpskih fašista i nacionalista. Pa cela priča je veoma očigledna i jasna kad se samo malo razmisli šta se desilo i u kom trenutku a sve to okrenuto od strane nekog "nepoznatog" lika koji je postavio fotografiju i pozvao Borčane na protest. Možda je nepoznato ko je taj lik za široke narodne mase ali bi trebalo da bude poznato BIA ili UKP-u, samo da se malo potrude. A ako je sve odrađeno preko VPN-a, e onda je tek sve jasno! Izgleda da nas pored CIA i BND i Kosovska AKI šeta kao mlade majmune.

koki

pre 4 godine

Ko dolazi iz Svajcarske u Borcu. Kako ne ode u Prizren iz Svajcarske nego u Beograd.

I sta onda

pre 4 godine

Svako ima svoje,nece albanac da dize tri prsta.Pustite ljude da zive,rade.

22

pre 4 godine

Eto njega sutra kako poziva narod na besplatan burek i peciva!!!

zoran

pre 4 godine

Ostaviti našeg Đuru. Neka hrani naše borčane. Ovakav postupak je samo kako se fašisti ponašaju.

surovi

pre 4 godine

Nadam se da je zatvorena zbog BEZBEDNOSTI i ZAŠTITE ZDRAVLJA naroda.

Pera

pre 4 godine

Ma samo bojkot šiptarskih pekara po Srbiji i to je to... posle 2 meseca moraju da zatvore...isto ko što rade Srbima na Kosovu....

Ante Pavlović

pre 4 godine

Sta se pjenite, a tri prsta znate po Hrvatkoj dizati smradovi!!!!

Izbori 2024

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija