• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.05.2019

08:06

TUGA U KURŠUMLIJI! Dan žalosti zbog pet poginulih sugrađana u teškoj saobraćajnoj nesreći

Društvo

TUGA U KURŠUMLIJI! Dan žalosti zbog pet poginulih sugrađana u teškoj saobraćajnoj nesreći

Podeli vest

U opštini Kuršumlija danas je Dan žalosti zbog tragične smrti pet žitelja ove opštine u saobraćajnoj udesu pre dva dana kod Barlova

 

Dan žalosti počeo je noćas u ponoć a završava se u 24.00.

U vreme žalosti svi organi, organizacije i druga pravna lica na području opštine Kuršumlija dužni su da zastavu spuste na pola koplja, navodi se u saopštenju na sajtu opštine.

Svi lokalni mediji su, kako se dodaje, dužni da emituju Odluku o proglašenju dana žalosti i da u vreme njegovog trajanja usklade programsku šemu i emituju prikladne emisije.

Pet osoba je poginulo, a pet je povređeno u utorak ujutroa u direktnom sudaru kamiona s prikolicom i autobusa na putu između Kuršumlije i Prokuplja, kod mesta Barlovo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija