• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92

17.05.2019

13:56 >> 14:00

ZAVARENE PRVE CEVI TURSKOG TOKA KROZ SRBIJU, KRAJ RADOVA 18. DECEMBRA - SAD I BRISEL IZGUBILI RAT SA SRBIJOM - Naša zemlja će biti energetski džin!

Društvo

ZAVARENE PRVE CEVI TURSKOG TOKA KROZ SRBIJU, KRAJ RADOVA 18. DECEMBRA - SAD I BRISEL IZGUBILI RAT SA SRBIJOM - Naša zemlja će biti energetski džin!

Podeli vest

Izgradnja deonice "Turskog toka" kroz Srbiju duga 403 kilometra je počela, a svi radovi trebalo bi da budu gotovi do 18. decembra

Izdate su dozvole za priperemne radove za deonice 1, 2 i 3 i ta tri dela gasnog sistema ukupne dužine 300 kilometara, pišu "Večernje novosti".

Prva deonica prostire se od bugarske granice do Ćuprije, druga od Ćuprije do Dunava i treća od Dunava do Zrenjanina. Četvrta deonica ide od Gospođinaca do Subotice.

(FOTO) DANAS KREĆE GRADNJA AUTOPUTA OD PRELJINE DO POŽEGE! Na 31 km puta biće 35 mostova, tri tunela, 11 nadvožnjaka i tri petlje!

Večernje novosti objavile su i da je izdata građevinska dozvola za deonice dva i tri, a da će ovih dana dozvolu dobiti i deonica jedan.

Eksproprijacija je za te deonice urađena i u toku je uklanjanje bespravno podignutih objekata na toj trasi.

JEDAN OD DRŽAVNIH SIMBOLA RUSKE FEDERACIJE U BEOGRADSKOM VOJNOM MUZEJU! Zastava pobede dobila posebno mesto!

Kompanija Gastrans u kojoj Srbijagas ima udeo 49 posto, a Gasprom 51 odsto vlasništva podnela je prošle godine zahtev srpskoj Aenciji za energetiku za izgradnju gasovoda kao deo izgradnje unutrašnjih kapaciteta u Srbiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Draško

pre 4 godine

Da ne prođemo kao sa ruskim južnim tokom? Ameri su nezgodni. I Turska razmišlja o kupovini S400 iako je bilo pitanje dana.

Mr Radomir Scepanovic

pre 4 godine

Србија ће од транзитне таксе гаса, годишње добијати око 275 милиона $. Само да гасни ток опет не стопирају из УСА или ЕУ. Гасни ток је велика победа Србије!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija