• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

18.05.2019

14:54

(VIDEO) SAHRANJEN MIŠA JANKETIĆ! Poslednje zbogom voljenom suprugu, ocu i prijatelju

Društvo

(VIDEO) SAHRANJEN MIŠA JANKETIĆ! Poslednje zbogom voljenom suprugu, ocu i prijatelju

Podeli vest

Jedan od najvećih srpskih i jugoslovenskih glumaca Mihailo Miša Janketić sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu

U Jugoslovenskom dramskom pozorištvu prethodno je održana komemoracija.

(VIDEO) ZAVRŠENA KOMEMORACIJA MIŠI JANKETIĆU! Gromoglasan aplauz za večnu legendu srpskog glumišta

Supruga Svjetlana, deca Radomir, Iva, Milica i Marko Janketić nisu mogli da sakriju tugu, a suze su im krenule čim su zakoračili na Novo groblje.

Foto: Printscreen You Tube

Bol se ocrtava na licima svih koji su došli da na večni počinak isprate velikana srpskog glumišta Mišu Janketića.

Foto: Printscreen You Tube

Glumčeva porodica, ali i veliki broj Janketićevih kolega i prijatelja okupio se da Mišu isprati do večne kuće. Najpre su okupljene kolege, prijatelji i članovi familije izjavili saučešće porodici glumca, a među njima: Ljiljana Blagojević, Svetozar Cvetković, Gaga Antonijević, Darko Bajić, Seka Sablić, Viktor Savić, Tanja Bošković i mnogi drugi. Saučešće Janketićevoj porodici izjavio je i generalni sekretar predsednika Republike Srbije Nikola Selaković. Zatim se kilometarska povorka zaputila ka grobnom mestu Miše Janketića.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija