• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.05.2019

18:18

(FOTO) ODATA POČAST SRPSKOM JUNAKU! U Jagodini sećanje na HEROJA SA KOŠARA GORANA OSTOJIĆA, KOMANDANTA 63. PADOBRANSKE BRIGADE!

Društvo

(FOTO) ODATA POČAST SRPSKOM JUNAKU! U Jagodini sećanje na HEROJA SA KOŠARA GORANA OSTOJIĆA, KOMANDANTA 63. PADOBRANSKE BRIGADE!

Podeli vest

U Jagodini je danas održana komemorativna svečanost povodom pogibije komadanta 63. padobranske brigade Gorana Ostojića na Košarama u borbi sa albanskim teroristima

Svečanost je održana na terenima osnovne škole, koja nosi ime Ostojica, a učestovali su padobranci 63. padobranske brigade Vojske Srbije, pripadnici specijalne vojne jedinice, karatisti Jagodine i Gornjeg Milanovca, izviđači...
 

Foto: Tanjug

Njih je pozdravio major 63. padobranske brogade Milovan Ilić, a svečanost je počela polaganjem venaca na spomen bistu Ostojiću u holu škole i padobranskim skokovima. 

 

Foto: Tanjug

Padobranci su nosili zastavu Srbije i zastavu 63. padobranske brigade, a specijalna jedinica Vojske je pred brojnom publikom izvela vežbu.

ŠIPTARI SU MI IZ ZASEDE UBILI SINA NA KOŠARAMA I SVE TO SNIMILI, A DANAS SU ONI POLITIČARI NA KOSOVU! Potresna ispovest Lozanke Radoičić, majke poginulog srpskog vojnika
 

Foto: Tanjug

Potpukovnik Goran Ostojić, najbolji oficir mlade generacije VS, poginuo je 28. jula 1998. nedaleko od karaule "Košare". Rođen je 1962. godine u Bačkom Dobrom Polju kod Vrbasa. U Jagodini, gde mu i sada žive otac i brat, završio je osnovnu školu i Gimnaziju. Posle završene Vojne akademije raspoređen je u 63. padobransku brigadu Niš. Odlikovan je ordenom za hrabrost.

SRBIJO, NE ZABORAVI HEROJE SA KOŠARA! VODNIK DEJAN MITIĆ dao život da spase drugove! Prošlo je dvadeset godina od početka EPSKE BITKE NA PROKLETIJAMA!

Foto: Tanjug

Prošle subote poštu su Ostojiću odali motoristi Srbije.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gresni pop Milorad

pre 4 godine

Slava heroju. Drzavi na cast porodici na ponos.

Zlatko

pre 4 godine

Daš život za otadžbinu, a otadžbina ti se "oduži" nazivajući tvojim imenom garažu u Nišu ...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija