• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.06.2019

15:52

VUČIĆ čestitao Ramazanski bajram

Društvo

VUČIĆ čestitao Ramazanski bajram

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Ramazanski bajram. Vučić je poručio da je to prilika da se pokaže solidarnost, razumevanje i uzajamno poštovanje u cilju ličnog i opšteg napretka svih građana

 

Vučić je čestitao reis-ul-ulemi Islamske zajednice Srbije Seadu ef. Nasufoviću, predsedniku Mešihata Islamske zajednice u Srbiji muftiji Mevludu ef. Dudiću i svim vernicima Islamske zajednice Srbije.

U čestitki se kaže:

"Povodom velikog islamskog praznika Ramazanskog bajrama, svim vernicima Islamske zajednice Srbije i Vama lično upućujem najsrdačnije čestitke. Ramazanski bajram je izuzetna prilika da pokažemo solidarnost, razumevanje i uzajamno poštovanje u cilju ličnog i opšteg napretka svih naših građana."

"Želim Vam da, nakon svetog meseca posta i molitvi, praznične dane provedete u dobrom zdravlju, porodičnoj sreći i duhovnom blagostanju“, navodi se u čestitki predsednika Vučića, saopštila je Pres služba predsednika Republike.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sladja

pre 4 godine

Za postovanje je odnos predsednika Srbije prema svim verskim zajednicama u nasem multietnickom drustvu. Srbija bez razlike neguje dobre odnose u skladu sa tradicijom.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija