• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

06.06.2019

13:02

DEA ĐURĐEVIĆ SASLUŠANA U TUŽILAŠTVU! Krivično goni vozača autobusa koji je naleteo na nju i otkinuo joj ruku!

Društvo

DEA ĐURĐEVIĆ SASLUŠANA U TUŽILAŠTVU! Krivično goni vozača autobusa koji je naleteo na nju i otkinuo joj ruku!

Podeli vest

Voditeljka Pinka Dea Ðurđević ispitana je u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu u istrazi koja se vodi protiv B.J. vozača autobusa koji je naleteo na voditeljku i teško je povredio 7. februara kod beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović"

Ðuđevićeva se tom prilikom izjasnila da se pridružuje krivičnom gonjenju vozača autobusa, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Aleksandra Ðenadić.

U toku su istražne radnje u ovom slučaju i još se čeka saobraćajno-tehničko veštačenje, dodala je Ðenadić.

Ovo veštačenje treba da utvrdi okolnosti prostorno-vremenske analize i uzrok nastanka saobraćajne nezgode.

B.J. se tereti za krivično delo "teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja".

On je u martu detaljno izneo svoju odbranu, kada je za nesreću okrivio klizav kolivoz, na koji se izlila voda koja je zaledila i sprečila autobus da se zaustavi na vreme, iako je počeo da koči na vreme.

On smatra da je autobus koji je vozio bio uredan i da je kočioni sistem bio ispravan. 

Izrazio je žaljenje zbog svega što se dogodilo, napominjući da se više puta raspitivao za stanje povređene voditeljke koja je tom prilikom zadobila teške telesne povrede.


DEA ĐURĐEVIĆ PONOVO OPERISANA! Nerve iz noge joj presadili u ruku, lekari se nadaju da će joj vratiti pokretljivost ruke




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 4 godine

Zahvali se Bogu što si živa i guraj dalje, a umesto što tuzis nesrecnika kome je proklizao stari autobus po ledu na -15, zapitaj se ko je pre njega odgovoran za to sto ti se desilo...Da li oni koji su pustili da neispravan bus izadje iz garaže ili oni kojima nisu pocistili ulice? Taj čovek ti je možda nekim svojim pokretom i spasao život, a da ti toga nisi svesna

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija