• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.06.2019

15:53

NOVO UPOZORENJE RHMZ: Srbiji opet prete grmljavina, oluja, obilna kiša i grad - A EVO GDE ĆE BITI NAJOPASNIJE!

Društvo

NOVO UPOZORENJE RHMZ: Srbiji opet prete grmljavina, oluja, obilna kiša i grad - A EVO GDE ĆE BITI NAJOPASNIJE!

Podeli vest

Do kraja dana na području Srbije očekuje se nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom, naročito u severnim i zapadnim krajevima zemlje, upozorio je RHMZ

 

Posle podne i uveče na krajnjem severu očekuju se vremenske nepogode, oko 30 litara kiše u kratkom vremenskom periodu, lokalno i više, grad i olujni vetar.

Kako je objavljeno na sajtu RHMZ, na severu Zlatiborskog okruga, na području Užica i Ivanjice, u narednih sat vremena mogu se očekivati obilnije padavine, grmljavina, jak vetar.

U Banatu, Kolubari, Šumadiji i jugozapadnim krajevima zemlje narednih dva sata biće oblačno mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Lokalno se očekuju i obilnije padavine, a ova oblačnost će se sporo premeštati na istok.

U pojedinim delovima Beograda očekuju se kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Padavine su prethodnih dana napravile brojne probleme u Srbiji, a u Krupnju i deset okolnih sela proglašena je vanredna situacija zbog kiše koja je u popodnevnim satima u sredu nanela velike probleme meštanima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija