• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.06.2019

09:12

EVO ZAŠTO SU ODLOŽENI TESTOVI IZ MATEMATIKE! Neka rešenja se pojavila na Fejsbuku, ALI TO NIJE SVE!

Društvo

EVO ZAŠTO SU ODLOŽENI TESTOVI IZ MATEMATIKE! Neka rešenja se pojavila na Fejsbuku, ALI TO NIJE SVE!

Podeli vest

Učenici će test polagati u četvrtak, 20. jun 2019. godine

Polaganje testa iz matematike u okviru završnog ispita koje je bilo zakazano za danas u 9 časova odloženo je za četvrtak, 20. jun 2019. godine.

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA MALE MATURANTE! Polaganje testa iz matematike odloženo za četvrtak!

Kako je za Informer.rs rekla Vesna Nedeljković, pomoćnica ministra prosvete, istražne radnje su u toku i u toku dana će biti saopšteno šta je razlog odlaganja.

- MUP radi na utvrđivanju svih činjenica, i kada istraga bude završena Ministarstvo će se obratiti javnosti i objasniti šta se dogodilo -  kaže Nedeljković i dodaje:

- Važno je da je Ministarstvo bilo spremno i za ovakav razvoj situacije i da to neće poremetiti održavanje male mature. Samo je test iz matematike pomeren za četvrtak, sve ostalo je prema planu.

Foto: Informer DN

Vesna Nedeljković

Na pitanje da li je razlog za odlaganje testa informacija da su se neka rešenja još sinoć pojavila na društvenoj rmeži Fejsbuk, Nedeljković kaže:

- Mislim da je reč o nečem sasvim drugom, ali vas molim da sačekate rezultate istrage, biće sve jasno.

Učenici će test polagati 20. juna u 9 časova.

Mali maturanti, tako, danas imaju pauzu u polaganju, a sa testiranjem će nastaviti sutra, kada polažu kombinovani test, i prekosutra, kada rešavaju zadatke iz matematike.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
umesali prste

pre 4 godine

obratite paznju na one koji u ovoj drzavi znaju sve pre nas , na nase susjede koji su nam stalno u loncu.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija