• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

23.06.2019

22:59

MARIĆ: Iz poplavljenih objekata spaseno 12 osoba!

Društvo

MARIĆ: Iz poplavljenih objekata spaseno 12 osoba!

Podeli vest

Zbog posledica obilnih kišnih padavina, koje su u popodnevnim časovima zahvatile teritoriju grada Beograda, pripadnici Sektora za vanredne situacije intervenisali su 37 puta i iz poplavljenih objekata spaseno je ukupno 12 osoba, saopštio je večeras načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić

Najvećih problema bilo je na teritoriji opštine Palilula, tačnije u naseljima Borča, Ovča, Krnjača i Kotež, gde su i dalje na terenu pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd, naveo je Marić.

U naselju Borča iz poplavljenih kuća spaseno je 7 osoba. Vatrogasci-spasioci su iz Ulice Drinske divizije evakuisali pet ljudi, a dve starije osobe su spasene iz domaćinstva u Obrovačkoj ulici, dodao je on, saopštio je MUP.

Marić je rekao da je trenutno u Beogradu angažovano 90 vatrogasaca-spasilaca sa 23 vozila, a aktiviran je i tim za ispumpavanje vode sa pumpama velikom kapaciteta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija