• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.07.2019

15:06

AUTOBUSI MORAJU BITI KLIMATIZOVANI! Od sutra STROGA inspekcija, MILIONSKE KAZNE za one koji ne poštuju!

Društvo

AUTOBUSI MORAJU BITI KLIMATIZOVANI! Od sutra STROGA inspekcija, MILIONSKE KAZNE za one koji ne poštuju!

Podeli vest

Od sutra od šest sati 78 saobraćajnih inspektora i komunalnih policajaca kontrolisaće rad klima uređaja u javnom prevozu Beograda, dogovoreno je danas na sastanku zamenika gradonačelnika Gorana Vesića sa čelnicima gradskih sekretarijata za javni saobraćaj, inspekcijske poslove i komunalne policije.

Kako je rečeno, svi prevoznici čiji autobusi budu zatečeni da im ne rade klime zbog štednje goriva biće kažnjavani na licu mesta kaznom od dva miliona dinara, a neka vozila biće upućivana na vanredni tehnički pregled.

KLIME U AUTOBUSIMA MORAJU DA RADE! Vesić ZAGRMEO na sastanku sa sa čelnicima GSP!

Sekretarijat za javni prevoz grada Beograda je tokom prošle nedelje izvršio kontrolu oko 100 autobusa u kojima je 20 klima bilo neispravno, a 91 vozač nije nosio unoformu, rekao je gradski sekretar za javni prevoz Jovica Vasiljević.

-Po ugovoru koji imamo sa prevoznicima, oni imaju obavezu da obezbede službena odela za vozače, ispravan klima uređaj, da vozila budu čista spolja i iznutra... - rekao je on i podsetio da je akcija počela sa akcentom na ispravnost i koršćenje klima uređaja u vozilima kada su temeprature iznad 25 stepeni, da se vrši po nalogu zamenika gradonačelnika i da će trajati do kraja leta.

RHMZ UPOZORAVA: Sutra PAKLENIH 39 stepeni, uveče mogući kratkotrajni pljuskovi praćeni grmljavinom!

Vasiljević je dodao da se akcija odnosi na sve prevoznike jer, istakao je, svi prevoznici moraju da poštuju ugovorne obaveze.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija