• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.07.2019

15:30

(FOTO) NOVO LICE OPŠTE BOLNICE U KRUŠEVCU! Lončar: Ministarstvo uložilo 100 miliona dinara u ovu ustanovu!

Društvo

(FOTO) NOVO LICE OPŠTE BOLNICE U KRUŠEVCU! Lončar: Ministarstvo uložilo 100 miliona dinara u ovu ustanovu!

Podeli vest

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar danas je obišao Opštu bolnicu Kruševac i tom prilikom posetio operacione sale za ortopediju i oftamologiju

Lončar je u pratnji gradonačelnice Kruševca Jasmine Palurović, uzornog kruševačkog privrednika Bobana Gašića i direktorke Opšte bolnice Vesne Stević Gajić otvorio kompletno opremljenu najsavremeniju angio salu na Internom odeljenju. U njoj su već uspešno izvedene prve dve intervencije - koronarografija i ugradnja stenta.  

  Lončar je istakao da je snimak krvnih sudova jedne od pacijentkinja kojoj je urađena intervencija bio takav da su joj krvni sudovi na pojedinim mestima bili više od 90 odsto suženi i da kroz njih nije mogla da prolazi krv.

Foto: R.B.

(FOTO) STEFANOVIĆ U ZRENJANINU: Dobrovoljna vatrogasna društva imaju budućnost!


-Da nije bilo intervencije, koja je urađena u novoj angio sali, ona bi i dalje imala tegobe i pitanje je do kada bi izdržala - rekao je ministar. Lončar  je podvukao da je Ministaarstvo zdravlja u Opštu bolnicu Kruševac uložilo oko 100 miliona dinara.


 - Ni to ne bi bilo dovoljno da nije bilo Bobana Gašića, kao člana Upravnog odbora Opšte bolnice Kruševac i privrednika iz ovog kraja- rekao je Lončar. 

 

Foto: R.B.


    Za razliku od juna prošle godine, kada je ovde zatekao gotovo rasulo i opšti haos, kad su pacijenti protestovali "što niko ne zna gde su i šta rade lekari", Lončar je tada ovu zdravstvenu ustanovu napustio dosta besan, ali ovoga ovoga puta naišao je na red, bez protesta pacijenata, sa uljudno nasmejanim lekarskim osobljem, koje je ministru zdravlja potvrđivalo da "svi su na svom poslu i sada je sve u redu". 

Foto: R.B.


 Poseti Lončara Opštoj bolnici Kruševac pridružio se i direktor BIA Bratislav Gašić.


   Nakon poste Ortopedije, Hirurgije i Internog odeljenja upriličen je prigodan koktel, na kome su najzaslužnijima uručene zahvalnice. Među dobitnicima su ministar zdravlja Zlatibor Lončar i direktor BIA Bratislav Gašić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija