• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

09.07.2019

17:16

RHMZ IZDAO NOVO UPOZORENJE! Olujni vetar i grad ponovo stižu u Srbiju! OVI KRAJEVI SU PRVI NA UDARU!

Društvo

RHMZ IZDAO NOVO UPOZORENJE! Olujni vetar i grad ponovo stižu u Srbiju! OVI KRAJEVI SU PRVI NA UDARU!

Podeli vest

Pljuskovi, grmljavina koji će povremeno biti praćeni jakim olujnim vetrom, gradom i većom količinom padavina, od 30 do 40 mm za 12 sati, očekuju se posle podne, tokom noći i sutra na jugozapadu, jugu i jugoistoku Srbije, saopštio je RHMZ

Sutra će u Srbiji biti pretežno oblačno i sveže vreme sa kišom i pljuskovima, koji će na jugu i jugoistoku biti praćeni grmljavinom, većom količinom padavina, gradom i povremeno olujnim vetrom.

Sredinom dana na severu, a posle podne i u ostalim krajevima Srbije očekuje se prestanak padavina i postepeno razvedravanje.

Temperature će se kretati od 14 do 24 stepena.

U Beogradu se očekuje pretežno oblačno i sveže vreme, sa kišom i pljuskovima u toku prepodneva.

Vetar slab i umereni sa temperaturom oko 18 stepeni, navedeno je na sajtu RHMZ.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija