• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: rs.sputniknews.com

11.07.2019

09:32 >> 10:31

SRBI U HAOSU HALKIDIKIJA! AMBASADA: Među žrtvama nema naših turista! KONZULAT: Povređena žena iz Srbije!

Društvo

SRBI U HAOSU HALKIDIKIJA! AMBASADA: Među žrtvama nema naših turista! KONZULAT: Povređena žena iz Srbije!

Podeli vest

U nevremenu koje je pogodilo grčko poluostrvo Halkidiki na sreću nema stradalih Srba, javio je Sputnjik pozivajući se na informaciju iz Ambasade Srbije u Atini, a srpski konzulat u Solunu potvrdio je da je jedna naša državljanka povređena. Mediji, pozivajući se na informacije iz lokalnih bolnica, objavili su da je povređeno šestoro naših državljana

Prema tim informacijama, kako su javili Sputnik i TV Prva, šestoror srpskih turista je lakše povređeno i primljeni su u bolnicu u Nea Mudanji. U tu bolnicu primljeno je još 80 turista drugih nacionalnosti.

Najmanje šest osoba, među kojima dvoje dece, je poginulo a više od 100 povređeno u nevremenu koje je pogodilo Halkidiki, popularnom među turistima.

(FOTO/VIDEO) NEVREME U GRČKOJ! Oluja odnela šest života, među žrtvama DVOJE DECE! JAK VETAR ČUPAO DRVEĆE I NOSIO KROVOVE, najmanje 100 povređenih!

Prema prvim informacijama policije, poginulo je dvoje starijih turista iz Češke, žena i osmogodišnji dečak iz Rumunije, muškarac i dečak iz Rusije.

Ovakvo nevreme nije uobičajeno u Grčkoj gde su leta tipicno topla i suva. Meteorolog Kleahos Marusakis rekao je da su uslovi "ekstremno neobični za ovo doba godine.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija