• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

12.07.2019

10:27

AKO VAM NEVREME U GRČKOJ OŠTETI AUTO! ŠLEPOVANJE JE PAPRENO, a imate još jedan izbor!

Društvo

AKO VAM NEVREME U GRČKOJ OŠTETI AUTO! ŠLEPOVANJE JE PAPRENO, a imate još jedan izbor!

Podeli vest

Sve šlep-službe naplaćuju prevoz vozila samo u jednom smeru. To znači da ako je vozilo udaljeno 500 kilometara od mesta prebivališta, plaća se evro po kilometru samo u jednom smeru

Naši državljani koji su imali nesreću da im veliko nevreme u Grčkoj ošteti automobil imaju dva izbora: ili da poprave automobil u Grčkoj ili da vozilo došlepaju do svog prebivališta, a najjeftinije košta evro po kilometru, uz plaćanje putarina, mostarina... 

Sve šlep-službe naplaćuju prevoz vozila samo u jednom smeru. To znači da ako je vozilo udaljeno 500 kilometara od mesta prebivališta, plaća se evro po kilometru samo u jednom smeru.

KATASTROFA NA HALKIDIKIJU U 30 SLIKA! Pogledajte kakvu pustoš i lom je ostavilo nezapamćeno nevreme u omiljenom letovalištu Srba!

Članovi Auto-motro saveza Srbije, a ima ih tačno 97.669, u znatno povoljnije su položaju. Njima će vozilo koje je oštećeno i ne može bezbedno da se vozi biti odšlepovano ili do najbližeg servisa ili do mesta prebivališta potpuno besplatno.

VREMENSKA PROGNOZA ZA GRČKU: Najgore je prošlo, NEMA VIŠE OPASNOSTI!

Vlasnici vozila koja imaju kasko osiguranje, u slučaju da im je vozilo oštećeno u elementarnoj nepogodi, moraju da dobiju zapisnik od grčke policije. U svakom slučaju, preporuka je da se odmah kontaktira sa osiguravajućom kućom kod koje je vozilo osigurano.

I ostali, teoretski, takođe mogu da naplate štetu, ali samo ukoliko lokalna zajednica gde je šteta nastala predviđa isplatu odštete na vozilima u tim slučajevima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija