• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

19.07.2019

14:01

(VIDEO) POLICIJA SASLUŠALA BAHATU MEDICINSKU SESTRU (23) IZ ZVEČANSKE! Čeka je KRIVIČNA PRIJAVA zbog MUČENJA I ZLOSTAVLJANJA DEČAKA!

Društvo

(VIDEO) POLICIJA SASLUŠALA BAHATU MEDICINSKU SESTRU (23) IZ ZVEČANSKE! Čeka je KRIVIČNA PRIJAVA zbog MUČENJA I ZLOSTAVLJANJA DEČAKA!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu saslušali su, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, Đ. A. (23) zbog sumnje da je izvršila krivično delo zlostavljanje i mučenje

Nakon saslušanja u policiji protiv osumnjičene je, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila navedeno krivično delo.

(VIDEO) SKANDAL! KAD MU RUKICU NIJE IŠČUPALA! Pogledajte bahato ponašanje MEDICINSKE SESTRE U DOMU ZA NEZBRINUTU DECU U ZVEČANSKOJ!

Sumnja se da je Đ. A., koja radi u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine „Zvečanska“, ovo krivično delo izvršila nesavesnim radom i ophođenjem suprotno pravilima ove ustanove prema dvogodišnjem dečaku o kome je bila dužna da se stara.

Na društvenim mrežama i u medijima juče se pojavio snimak na kojem se vidi da medicinska ulazi u sobu sa bebama i drži telefon u rukama, iako to nije dozvoljeno.

Dečaka starog otprilike dve godine drži neprikladno, za jednu ruku, i gotovo ga baca u krevetac.

Zatim se na snimku vidi kako telefonom snima drugu bebu, što je takođe zabranjeno, i nastavlja da radi nešto na mobilnom telefonu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 4 godine

Ja mislim, da ovde pored mucenja i zlostavljanja ima i jos jedna mnogo znacajnija stavka a to je prodaja dece. U oci mi je palo fotografisanje deteta i pretpostavljam da je ta fotografija namenjena nekom od klijenata za kupovinu dece. Nadlezni bi morali utvrditi sve cinjenice pa i ovu. Jedno dete baca a drugo slika?????

gaša

pre 4 godine

Žena je prosto genije sa osećajem za kordinisane pokrete. Ništa detetu nije falilo ,samo pogledajte taj osećaj za pokret i prostornost, kao da trenira neki borilački sport. Ništa sporno ne vidim osim što je malo čudno za pogled.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija