• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.08.2019

19:12

SPREMITE SE ZA NOVE GUŽVE NA GRANICI, stiže još jedan talas turista!

Društvo

SPREMITE SE ZA NOVE GUŽVE NA GRANICI, stiže još jedan talas turista!

Podeli vest

U Srbiji vozače popodne očekuje još jedan turistički talas i velika smena turista, kako onih koji se kreću ka jugu naše zemlje, tako i onih koji idu prema zapadu

Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije, putnička vozila na graničnim prelazima čekaju od 20 do 60 minuta, saopštio je AMS S.

Na Preševu, na ulazu i na izlazu, čekaju 30 minuta, Gradini na izlazu 50 minuta, a na ulazu 30 minuta. Na Batrovcima i na izlazu i na ulazu čekaju 60 minuta, kao i na izlazu na Bajakovu.

Na Horgošu na izlazu zadržavanje je 30 minuta, na ulazu se čeka 40 minuta, na Gostunu na izlazu 60 minuta, a na ulazu 20 minuta.

Teretna vozila na Batrovcima na izlazu čekaju 180 minuta, Šidu, na izlazu 120 minuta, Sremskoj Rači na izlazu 60 minuta.

(VIDEO) DRAMA NA AUTOPUTU! Gori automobil u smeru ka Beogradu!

Ovaj talas pojačanog saobraćaja u danima vikenda koji je pred nama može izazvati ponovo duge kolone i zadržavanja, kako na pojedinim graničnim prlazima tako i na glavnim putnim pravcima u našoj zemlji, upozorava AMS S. 

Vozačima se savetuje da krenu pre ili posle vikenda, i da koriste manje frenkventne prelaze i alternativne putne pravce. Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", name zadrzavanja na naplatnim stanicama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17